2009-04-12
 10:20:53

Mycke blå himmel

I Fredags åkte vi till Fjärilshuset med Pernilla och Ellie, det var jättefint väder och kamerorna åkte med såklart. De hade ställt ut massor med orchidéer överallt och hade utförsäljning på dom. Jättefina var dom och jag tänkte att några bilder är både billigare och hållbarare än att köpa en. =)



 
 


Och så kom Påskafton med stålande sol och värme, vi gick upp tidigt (läs Jens) så vi kunde äta och göra oss iordning och åka ut lite. Vi gjorde detta men kom inte iväg så tidigt ändå, massor som skulle hinnas med innan, men runt 1 var vi iväg. Cyklarna var fastspända emot en varsin vägg i bilen och sommarkläderna var på, filtarna var packade.
Vi åkte in till stan och ställde bilen, sen cyklade vi runt hela djurgårn och tittade på folk och allt runt omkring, det är så fint där.
Så cyklade vi förbi Lucette Rådström (tv4 hallåa)! =)

På väg tillbaka så cyklade nästan Jens in i Vanheden (Ulf Brunnberg) när han skulle in till systemet på karlaplan! haha =P

Sen åkte vi med bilen till Hammarby Sjöstad och satte oss på en brygga och bara mös i solen, det är jättefint där och vi skulle gärna vilja bo där om man nånsin fick råd =(
Det började blåsa lite så vi fick ha filten runt oss men det gjorde inget.

 




En underbar dag helt igenom faktiskt!
Puss min älskade, du är bäst i hela världen! ♥



Give a comment:

« NAME Save info?

« EMAIL (won´t publish)

« URL

Comment: