2009-07-31
 10:34:04

Bigg Biggiiiii

 
 




Vi behöver ingen annan =)
2009-07-29
 11:39:42

Två nya modeller

Igår träffade jag min älskade ida, hon klippte mig och jag fotade henne! =D
Träffar henne allt för sällan! =,(

Och hon gjorde sig bra framför kameran! Vi hade jättekul!



 

Du är så fin!


Och så har man äntligen lyckats få Mimmi framför kameran, hon vet inte om att hon är fin tror jag! DU ÄR DET BIGGI!!!





 


2009-07-24
 23:22:53

Vem är jag?

Josephine, 26 år som bor tillsammans med min sambo (och andre fotograf) Jens, och kisse Lucifer i en etta i Älta. Jag flyttade hit i September 2008 ifrån Lindesberg som ligger 22 mil ifrån Stockholm.

Driver två företag sedan 2006, ett där jag säljer pärlor på nätet via www.frost08.se och ett där jag designar smycken som säljs bl a via www.josign.se och nu har man blivit fotograf. Fotograferingen är något som tar upp stor del av vårat liv just nu då vi försöker ta oss in i branshen eftersom vi vill jobba med det på heltid.
Vi har egen studio i Älta Centrum som används flitigt just nu, på samma ställe har jag även pärlorna.




STUDIO 84
Vi har tidigare kallats Fokusgalleriet men det kommer snart att upphävas helt och vår studio, vårt arbete och vårt ev företag kommer att heta Studio 84.
Vårat mål är att kunna ha en studio tillsammans med en eller flera makeup artister så vi kan erbjuda helhetslösningar varje gång.
Bilder finns under Fotosessioner här i bloggen, men vi har även hemsida www.studio84.se




VI SOM FOTOGRAFER
När vi fotograferar modeller så ser vi alltid till att ha roligt, många blir väldigt förvånade vad lätta vi är att jobba med. Vi lär oss nya metoder och tekniker hela tiden och är verkligen inte rädda för att visa vad vi kan.

Det går väldigt fort mellan plåtning och dagen man får hem bilderna till sig, redigerade och färdiga.




Glöm inte bort att besöka min bättre hälft på www.dekuteru.blogg.se som alltså är min sambo,
min kollega, mitt liv...

2009-07-23
 23:07:00

Den *piiiiiip* golfarn

Idag lovade vädret en innedag, så vi trotsade det och åkte till golfbanan i Tyresö och sköt lite. Haha, skulle låta bra där men det blev knas.... aja, iallafall så gick det inte så bra i början, lite bättre sen men det var väldigt kul iallafall. Det kommer vi defenitivt göra fler gånger =D

Först skulle vi åka till ett ställe i sköndal men när vi hade åkt förbi alla soptippar på den vägen och tillslut kom fram så var det som en stor igenväxt åker och man kunde nästan höra hur syrsorna spelade när vi stannade! HAHAHA så misslyckat!!

Jag slog sönder lika många peggar som jag fick iväg bollar men, ah...
Inga bilder på det idag men vi filmade lite, ska se vad jag kan göra sen med det! =)

Nu blir det äggmackor innan det är dags för sängen!
2009-07-21
 23:52:37

Lek i studion =P

Idag var det dags för fotograferna att fastna på kort - men inte vilka kort som helst!










Haha så jävla kul! XD
2009-07-20
 21:17:12

Kladdkaka såklart!

Mmmm luktar kladdis i hela lägenheten...

I Lördags var vi ju på Scott Kelby´s Worldwide Photowalk och det var intressant, först sitta och vänta medans fler och fler anländer med kamerorna i händerna. Sen gick vi iväg och ganska snabbt så spred alla ut sig vilket jag tycker var synd, jag hade velat haft mer gemenskap som hela grejen med walken var.

Det hela slutade med en träff på Hasselbacken men vi gick inte ens in för det skulle bli så pinsamt iom att ingen av oss hade ett öre att äta för =/

Bilder ifrån dagen:




Hade såklart zoomen


Jens alter-ego

 
En dam nog alla känner igen ifrån Hjälp! bl a
Det var parkteater på djurgårn så vi stannade och kikade lite, handlade om långtidssjukskrivna. Jag hade gärna velat tittat på den om vi hade fått en plats och varit där under andra förhållanden. Men vi ska gå och titta på en teater sen! =)

Och på en och samma vecka har jag både varit på sveriges största loppmarknad och sveriges största bakluckeloppis! Den senast nämnda var inte så bra, vi sg ett par tidningar och rullskridskor vi ville ha bara.
Men på Loppmarknaden i Vårberg har jag t o m ett favvobås! =D En tant som har väääääldigt mycket som passar till studion, bl a massa hattar och peruker, smycken, kläder och udda skor. Jättekul verkligen! Köpte en oldlook-telefon hos henne bl a som vi har i studion. Men hon har fått veta att hon kommer se mer av oss!!

Shoppa billigt är kul när man är pank!! =D Hihi


Nu blire duschen sen kladdkaka.
ALLT är ljusturkos i min skalle nu, har t o m målat tånaglarna turkos! =)
2009-07-17
 11:41:36

Dom är efter mig

Vad har hänt sen sist?
En dag var vi på Tyresö slott och kikade lite, helt underbart fint slott bara på utsidan. Vi har några idéer man kan utföra där, en som kommer häpna alla så den ser vi fram emot! =D

När vi är i stan så går vi ibland och kikar efter loppisar för att hitta roliga grejer till studion och ibland hittar vi det. Träffade en färgstark tant i en trång loppis/nytt -butik som ville sälja hela butiken till oss, men jag vet inte riktigt om vi skulle ha råd med det - men kul vore det.

Igår gick vi in på en loppis en bit hemmifrån där vi hittade lite kul, två ramar, tre kinesiska masker (två var kinesiska iaf) och en gammal Nettar kamera i fint skick.
Bra loppis för han skriver fakturor så man kan betala hemma, det är inte alltid man har med sig lösa pengar idag =) OCH jag såg en kul grej när jag hukade mig ner för att kolla något så stog det en liten kopparbricka lutad emot något annat som har en liten fick med alla siffror i en månad - en almanacka alltså, och den stod på 16 Juli och det kan inte vara en slump, dom måste ha ändrat den. Det tyckte jag bara var en kul detalj som jag la märke till. De vet vart de har sina saker =D




Vill verkligen få igång fotograferandet i studion nu, när Jens har "semester" så ska jag se till att putta igång det lite! =D

Imorgon är det World Wide Photowalk som gäller, 50 fotografer träffas på ett ställe och går i två timmar och bara fotar det man ser =D Det ska blir riktigt roligt faktiskt, förhoppningsvis hinna få tips och knyta en eller två kontakter. Detta är något som händer i hela världen på olika ställen och som arrangerats av Scott Kelby som skriver bra böcker om ämnet =)
2009-07-13
 08:22:46

Feber och Sex and the City

Igårkväll efter maten vart jag plötsligt jättetrött och började få ont i hela kroppen, efter några timmar hade jag feber. =( Då hade vi ändå varit ute med Mimmi hela dagen och åkt till IKEA och köpt tyger till ett fotoprojekt mm. Jens köpte 4 köttyxor i en kinabutik som han ska hänga på väggen =D *nya idéer*

Vi var i studion en dag och fotade två mammor och två barn, det var jättekul och med blandade resultat. Lägger upp två bilder här men med vattenstämpel för jag måste börja sätta såna på bilderna från fotosessioner nu för de blir lätt stulna och jag vet inte vart de används. =) För fotografers och modellers skull

 
Snart är bilderna färdiga för att komma och tittas på, mammorna på bilden! =)



Vi har ju köpt en moppe för ett tag sen för att kunna ta oss fram sen, och för två dar sen var jag ute och testade =D Det gick 100 gånger bättre än jag trodde det skulle göra. Bara lite svårt att svänga tycker jag men jag lär mig nog det snart!



Maaaahaaaha!



Drömde så hemskt om Lucifer inatt så nu ska jag kramas lite med honom tror jag.

2009-07-07
 10:58:24

Props

Igår skulle jag ha träffat modellen som valts ut för att fota alla mina smycken så jag kan börja sälja dom nu, men hon vaknade sjuk så vi får träffas när hon är bättre. Ser iallafall fram emot att få fart på det.

Så igår åkte vi till ikea och köpte lite saker till studion, innan det hämtade Jens en jättebra klädhängare till studion som man kan hänga kläder, scarfs, hattar, skor, slipsar mm mm på - jättepraktiskt!
Vi köpte nya studiotofflor, jättefula fast roliga! =) Plus lite mer som vi hittade till studion, var en bra fynddag igår.

Vi fotar lika mycket som vanligt nu men jag sitter bara inte lika mycket och redigerar vid datorn så därför kommer det upp lite mindre bilder just nu, men jag försöker hålla er uppdaterade ändå lite =)
Jag vill få igång studiofotandet mer nu, modellen jag ville fota nu så snart som möjligt åker till Hollywood idag på nån modelltävling. Hon ska representera sverige tror jag så jag håller på henne!



 

I Söndags var vi på bio, såg Ice Age 3, den var inte jättebra men man måste se den. Var en jättemysig salong, vi satt själva i ett litet bås på balkongen i en soffa =) Ska fota nästa gång!
Och nån dag här så var vi på ica maxi här i Nacka och då såg jag en gammal skolkamrat och även bästa vän när vi var små - det var lite kul och oväntat!

Idag ska vi till studion och fota barn och mammor, det ska bli roligt!
2009-07-03
 12:20:37

Sommar och värme

Imorse vaknade jag till åska!! =D Å jag var helt själv hemma!!! Baaah

Ok, lite blandat har hänt sen sist:

 
 
Tror hon började rulla ihop turistbroshyren sådär när ho såg mig =/


 
 

I Söndags åkte vi till en vän till Jens mor och hälsade på, måste bara säga att det var den mest fascinerande människa jag träffat nånsin! Hon är andlig och man kan sitta och lyssna på henne i timmar, inte bara för att hon talar nonstop utan för det är så kul att lyssna på =)

Jag längtar ut till skärgården!! Vill ut dit och fota nåndag, får se när det kan bli av.

Vi har iallafall en moppe att åka runt på nu, har inte fotat den ännu. Det är skönt att åka runt på den när vi ska nånstans faktiskt, kommer åt ställen man inte kommer åt med bilen =)