2008-05-05
 21:36:51

Gussel INTE Guldsmed, Cissi....



Nej Cissi, inte hytta det ligger åt andra hållet




Hur tänker vi då? Jo, vi fick höra idag att de inte tar bud under ca 480 så vi utgår ifrån det. Tar med Ekman imorgon på titten och ser vad han säger behöver göras, blir det sen aktuellt fortfarande så tar vi in en fackman som kollar allt och ger en ungefärlig budget på det som måste göras och ev. på det vi vill lägga till.

Vad vill vi då? Jo hela förrådet bort och bygger istället på huset i samma långa så huset blir som ett hörn och där de två husen möter varandra har man en glasgång typ där man går emellan. Och i nybygget finns ex mitt företag och ev ett till sovrum eller vardagsrum. Denna kostnad är inte fullt så stor, iaf inte för oss som har mycket hjälp med bla skopa mm gratis.
Sen vet vi inte inne ännu, men det viktigaste (inte men det är kul att säga) baksidan där ån går...

Den nedersta bilden visar lite hur vi tänkt isåfall, röjer upp i samband med att hela gräsmattan grävs upp och kastas om (gratis) och längsmed hela å-biten gör man plant och lägger stenplattor, i kanten där gräs möter sten är egentligen en stenmur (denna måste vara för att hålla upp den nylagda gräsmattan som sluttar neråt) i stenmuren är små gluggar här och var som man fixar till snyggt. Muren går även på sidorna med samma gluggar och från husets baksida går man nerför en stentrapp (smal) ner till vattnet och där det står en skruttbod nu, tar man bort och lägger lite plattor och sätter en större uteplats med parasoll osv... utmärkt grillplats.

Planer måste man ha om man ska ta sig nånstans. Det bästa med denna är att huset inte är dyrt vilket gör att det skulle vara möjligt att bygga till rent ekonomiskt. Och potentialen är ju enorm pga vattnet bl a och den stora ytan som tillhör (5000 kvm tomt)

Så ser det ut nu, vi får se vad tråkmäklaren säger imorgon!


cissilalia
PUBLISHED: 2008-05-05, 23:09:11 | URL: http://cissilalia.blogg.se

haha jaja läste feel..läste typ bara hytta..men MAJGAAD vikket hus...shittanspommes alltså.....vill åxå ha hus men de blev ju en bil istället:( elelr ja de e ju bra de me men vi kan ju inte bo i den nu när hyran ska höjas me 5%



Give a comment:

« NAME Save info?

« EMAIL (won´t publish)

« URL

Comment: