2008-01-05
 21:02:08

WOW - 2000-talets koncentrationsläger

Dag ut och dag in sitter man där, talar med varandra över "Vent" och skrattar åt alla "n00bs" som bara gör fel. En ledare som ser till att varje "grupp" (talar inte wow-iska ännu) gör det dom blir tillsagda. Spelglädjen är helt borta, nu är det bara ledar- och skadeglädjen som lockar.

Efter bossen är besegrad får alla i "gruppen" veta /vad i helvete/ dom gjorde /så jävla förbannat fel/ som sen följs av en liten paus, sen kommer: Bra gjort grabbar.
Sen ett som verkar vara ett oändligt babblande om varandras könsorgan, vem i gruppen som inte kan använda den rätt, vilka som varit "AFK"* för länge och troligtvis "took a wank"
Till följd av ett genmensamt påtvingat machoskratt.

*AFK = Away From Keyboard

Om någon (God forbid) skulle komma för sent så får den veta om det av ledaren, ett privatliv är därför absolut inte att rekommendera. Men att bli utskälld när man kommer för sent i skolan till en lektion är fortfarande ett mysterium för dessa personer.


Jag kan fortsätta i oändlighet, dock utan att tala om någons könsorgan. Men det får vara slut för idag, jag lovar att återkomma. Men SNÄLLA kan någon utveckla en WOW-ordbok för oss som sen måste lyssna på alla dessa förkortningar och uttryck i vardagen!?



Give a comment:

« NAME Save info?

« EMAIL (won´t publish)

« URL

Comment: