2008-02-28
 21:33:30

Max den utvalda

image145


Denna going strosar runt i min lägenhet just nu, väntar på att Thea, Tova och Lucifer ska acceptera hans existens. Max heter han och har blivit utvald att b*nka Tova. De två är av samma rasblandning - Norsk skogskatt och Perser och det kommer förhoppningsvis bli några fina bäbisar! =)
2008-02-21
 20:48:52

Gammal musik VS. yea nigga´

image143

Sitter med ljuv musik i öronen - Metallica S&M, Bleeding me.
Alla får säga vad dom vill, många Metallicafans älskar vissa av låtarna de använt -99 då de gjorde S&M skivan, och de sjunger de exakt lika bra även där och det är en skön blandning med symfonin, men bara för att de "sålt sig" eller "istället för att göra ny musik" så blir artister ofta ansedda "sämre" eller i det här falet så vart plötsligt de bra låtarna dåliga?

Som jag alltid använder - Om jag hör en låt på radion och jag gillar den, och sen får höra att det är Britney Spears, inte f*n tycker jag mindre om den för det?
Har folk glömt musiken?

Eller när låtarna bara blev 1.49 långa så fick de fylla ut med "moffakka nigga´ ho" crap. Plötsligt landar låtarna på 5.03 som först var menat.

Gårdagens musik - man hörde knappt ord som "and" och "walk" mer än 1 gång.
Dagens musik - I do what I think you like, I do what I think you like, i do, I do, I do, I do what I think you like...

OMFG!!!
2008-02-20
 10:15:25

Ärrad för livet

image141

Stora djur och varelser man inte ser varje dag i det riktiga livet fascinerar mig enormt. Iof samma med flygplan och hellikoptrar men ja..

När jag åkte ner på stan imorse så hörde jag något konstigt i skogen till vänster om mig, såg inget och tittade bort igen. Hörde samma igen, som om några kråkor bråkade eller nåt. Vänder huvudet igen och får precis se en stooooor fågel ta sig upp från marken lite tafatt. Där han hade varit satt en katt som såg förvånad ut. Vet inte vem som kanske jagat vem men fågeln skulle lätt kunna lyfta den fullvuxna katten och flyga iväg.

Tanken som slog mig var att kanske fågeln var skadad. Katten satt kvar på exakt samma ställe när jag åkte hem 1½ timme senare men den verkar inte skadad.

Men dom vingslagen glömmer jag aldrig...
2008-02-19
 07:35:17

Från mitt sovrumsfönster 06.30 - 07.30

    


2008-02-18
 19:36:04

OJ vilken dag!

Dagen började med en promenad 07.30 vilket jag gör ganska ofta, det är så underbart att se solen stiga upp lagom när jag är i skogen vid skolan. Hade bara skit att lyssna på i telefonen (musik) så det fick bli den enda som slank ner - Within Temptation, Memories.
Blev att tänka tillbaka mycket på när jag lyssnade på den senast...

Satte mig sen och plockade hem lite underbar musik som jag inte lyssnat på på åratal rent ut sagt. Första valet blev självklart In Flames, speciellt då Reroute to Remain albumet, speciellt då Free Fall, Metaphor och Black & White [♥]

Sen promenixade jag till stan med Anna och avkomma för att posta och fika, som vanligt med massa fjortisflabb, denna gång även med en lukt av fjortis på 37an.

Kom hem, kastade mig på musiken.... har saknat det såååå!!! Sen blev det massa Aphex Twin och då speciellt Ventolin men även Avril 14th - älskar och saknar salad fingers så...
Sen funderade jag på om jag inte hade något kul på mina gamla dataskivor, stoppade i dom och kikade. Jodå, det fanns en del. Bla den enda låten jag kan säga att Slipknot gjort bra - Vermilion, Pt 2 och minns hur jag lyssnade på texten och analyserade varför stefan lyssnade så ofta på den, visste att han ville säga nåt med den.

Och vilka bilder jag hittade!! :D Haha, jag är glad att det är sparat.
Här kommer the många fejses av mig och min bejbi!
Svar ja, mina pofftoffsar var mina älsklingar då, jag var Cissis hÅra!

image136

image137
2008-02-16
 22:42:23

Min älskade Tova

image135


Dagens älskling är min fina Tova. Hon är så rar när hon alltid fjäskar, jag måste alltid ta med mig henne ut om jag så ska hämta posten eller gå en längre bit.
Min lilla bäbis...
2008-02-15
 18:15:16

Ny färg, ny inställning, nya bekymmer...

image134


Jag har listat ut knepet, vill man ha kul på alla ♥ dag så ska man helt enkelt inte förvänta sig det! =) Jag hade en jättebra dag och är kanske lite kär igen, en vecka iallafall. Men det drar ju naturligtvis upp nya frågor. Är man då bara värd en dag om året?

Åt gott, städade och syndade. Mycket trevligt.
Bokföringen imorse var inte lika tråkig som den brukar vara så lite påverkad blev jag nog!

I Onsdags var Anna och Kiin här och vi hade jättekul, eller ja... jag kan ju bara tala för mig själv och jag hade roligt. Lilla Kiin hjälpte mig att jobba lite, hon slet och drog i pärlorna och idag när jag jobbade så märkte jag vilken skillnad det blev. Det gjorde hon bra! :)

Tillverkar för tillfället en smyckeskollektion till en publicerad författare, vill inte säga för mycket just nu men det kommer man nog kunna läsa och höra  om inom kort, i media. Det är jättekul och en rolig utmaning, jag funderar för tillfället på nya idéer.
2008-02-12
 18:45:01

Ännu en gång suger kärleken...

image133Om man ringer till sin "älskade" och hoppas på att få tala om något jobbigt man gjort eller vart med om, om man sen när man lagt på, känner sig värre än man gjorde innan, vad säger det om den kontakten?

Om man ens måste överväga om man ska ringa eller inte, måste ngt vara fel? (ursäkta vokalavsaknaden, testar lite här)

Jag önskar kärleken inte var så svår...
2008-02-10
 21:07:16

Pottery Barn

Det går inte att gå in hos Pottery Barn utan att varje gång tappa hakan för nånting. Det är helt galet. Skulle någon komma till mig och vilja starta en Pottery Barn här så skulle jag direkt ställa upp och vara delägare.

Drömmen...

Passar på att visa upp lite i vårens tecken, som uppenbarligen nådde oss snabbt i år.

image129

image130

image131

image132

2008-02-09
 20:13:24

Livets små funderingar

Underbar kväll att promenera, vill bara inte gå där det är mörkt så det fick begränsas lite. Men nu när det är så stilla och väldigt tyst så känns det som att hela kvarteren hör när man går förbi på all sand som knakar under skorna. Sanden känns denna vinter som lite optimistiskt...

Funderade över mycket på den lilla promenaden, av alla hus man ser på en promenad, undrar just hur många av familjerna som äger huset är en "lycklig familj" vad nu det är. Undrar just hur många som går hemma och funderar på att tala om för sin sambo att man vill skiljas? Procentantalet vore himla skoj att blicka över, trots att inte själva handlingen är vidare roligt för de inblandade.
Ungefär samma kan man tänka om alla kostymnissar man ser på stan, undrar just hur många som precis då bär sin sambos underkläder?

Alla hjärtans dag närmar sig, det roliga är att jag har gått ifrån att älska och längta hela året efter den dagen till att inte ens bry mig om att den finns. Det var den absolut viktigaste dagen på hela året, i skolan hoppades jag alltid på att få en ros av en hemlig beundrare som man kunde skicka. Men av någon anledning försvann entusiasmen så fort jag började skaffa pojkvänner, det borde vara tvärtom tror jag?
Finns det någon penisbärare som överhuvudtaget känner samma som jag en gång kände för den dagen? Det ska nog vara min första fråga innan ett nytt förhållande, eller snarare vill jag ge ett helt formulär med frågor som han får svara på innan jag ens tar emot gratisdrinken på krogen.

Kärlek är INTE 7-rätters middagar och bio, kärlek är att mala kaffebönor tillsammans.

Sök på kärlek i Wikipedia och du får upp, Se även:
Empati
Sympati
Altruism
Egoism
Dubbla kärleksbudet

Funderingar som, Hur många kvistar gör ett träd? och Hur många träd gör en skog? fann jag aldrig svar på.
Dock gick jag på den isiga halvan av trottoaren, allt för att skapa lite spänning i vardagen. Heter det fortfarande vardagen även när det är en Lördag man talar om?

Dagens besvikelse:
Under stor del av promenaden gick jag och höll hårt i en kola som skulle bli lite mjuk, det var en God-jul-ta-lite-gratis-reklam-ifrån-posten kola, när den var lagom så öppnade jag den så snabbt jag kunde så den inte skulle hinna bli hårt av kylan. Tjopp!! Så tappade jag den.... på sidan av grå snö. Neee tack, du får ligga. Suck.

Dags för lektion 3 på skolan, mycket denna gång och nu måste jag börja samla ihop trästumpar och tygbitar. Dags att tänka praktiskt, men det blir kul.

2008-02-06
 21:30:11

Roomservice bästa val

I dagens avsnitt av Roomservice måste jag säga att jag vart riktigt impad, Malin Jensen var nog ett bra tillskott till familjen. Nu råkar det vara så att jag älskar att inreda med naturen, men jag hoppas hon kan hjälpa att få in det nordiska i fler avsnitt. De är väldigt duktiga allihop, men denna gång kunde jag ärligt talat gapa och säga WOW till slutresultatet!

Underbart!!
Nu kanske man inte får blickar när man ska försöka inreda med orientmönster, träd osv.

image128
2008-02-05
 13:02:43

Jim Carrey

2008-02-04
 20:16:28

Egen hörndekoration

Jag har länge funderat på hur jag ska kunna använda mina körsbärsblom-grenar, de är så underbart fina men inte hittat sin plats ännu. Samma med det fina grenverket jag köpte i julas med belysning, fortsätter använda den för den är inte alls julig.

Så nu på kvällen snickrade jag ihop en hörndekoration utan två gamla spånskivebitar som stog och skulle kastas, var länge sen jag snickrade ihop något av skräp så det var dags! :D

Det vart iallafall en fin sak som jag hängde i hörnet vid tv:n i sovrummet, dekorerade med min sovrumstapet, organzaband och pärlor. Jättefint blev det. Eller?

  
2008-02-03
 17:31:40

Körsbär

Jag längtar så till sommaren, inte överhuvudtaget för värmen utan för växtligheten! Det knoppar i min rabatt så tulpanerna är på G, och jag vill så gärna se mitt körsbärsträd blomma! [♥] Finaste trädblomman, bortsett från min älskling Magnolian.


image123Har dragit upp en kökstanke igen som legat och sovit. Vill göra en upphöjning, fast emot hålet i väggen, och sen ett barbord emot samma vägg. Så man går upp ett trappsteg till bordet. Skulle inte jag ha min fina ekbord så skulle jag göra det på studs men det bordet måste få vara nånstans, är väldigt rädd om det.

image124

Bild: Torkelson.se
2008-02-02
 19:07:51

Demokaffe

Precis som bror förutspådde så blidde det ett blogginlägg om den underbara kaffemalar stunden jag hade igårkväll! Jag var hos bror och hälsade på familjen, fick i uppdrag att hjälpa budgetrenovera köket. Javisst!

Jag hade jättekul, men måste ändå säga att höjdpunkten var när vi skulle göra kaffe. Helt underbart och en inblick i vad jag önskar mitt liv vore. Vi kokade kaffe på spisen, och som kolasås på det så fick jag sätta mig och mala kaffebönor först i en söt liten kaffekvarn, och som strössel på det så östes det färdiga kaffet upp med en underbart söt liten träslev. DET är precis vad livets underbara stunder går ut på, att uppskatta såna underbara tillfällen!

Jag kan inte ens förklara känslan av vad underbart det var, kalla mig konstig men det är helt sant! :D