2008-10-30
 15:02:17

PYSSÄL!!!!!!!!

 

Idag Torsdag regnar det och är skittrist väder och jag är sååååå pysselsugen! Men vi fick inte med oss mitt pyssel sist vi var hemma i Linde och vi åker ju och hämtar allt imorgon, men jag kan inte vänta tills dess! Jag åkte in till Sickla när bejb jobbade och letade efter stämpeldynor och lite papper mm.
Vart lite kläder oxå men det erkänner jag inte...

Vi bor just nu i en enda röra kan man säga för köket har nyss rivits och ska byggas upp pånytt. Bilder kommer senare på hur det såg ut innan och efter men såhär diskar vi nu iaf:

  2008-10-28
 09:06:22

Äta på papptallrikar....

Var till NetonNet igår och köpte lite behövligheter, bla en kylare till min laptop, extra batteri till panasonicarna och ett zoomobjektiv till våra älsklingar =)
Lämnade även in min telefon så dom får kolla varför den muppar sig ibland.

 

Sen åkte vi till IKEA och letade tofflor, köksskåp och ben. Jag tittade lite på garderober också till lagret men skit vad dyrt det är!? För de fulaste och enklaste t.o.m
Vi tog med oss Lucifer, han hittade en kompis sen fick de ligga i korgstolar tills vi var färdiga på IKEA.

  

Sen bar det av till Bauhaus för att köpa fler flyttkartonger åsså hittade vi julgranskulor som vi inte kunde låta bli att köpa, vi är båda sugna på att julen ska komma nu så vi startar lite nu =P

Lucifer har verkligen gjort sig hemma här, jag har aldrig sett han såhär glad förr. Han går runt fötterna på oss hela dagarna och när man sitter på golvet så kommer han direkt och ska lägga sig på en, dreglar en full så man är dyblöt när han är klar. =) Han ligger här nedanför mig nu, jag sitter på golvet i skräddarposition, han åmar sig i knät... vår sötis...

Idag ska vi nog ut och fota lite =)
2008-10-27
 10:14:53

Deer Dajaryy!!

 
Besökte invigningen av nya Forum i Nacka och tittade i lite butiker, bl a NEW YORKER! Sååååå underbar affär! =) Kan handla allt därinne typ. Det var jobbigt för det var massa småbarn i hela forum, fattar inte vad som är så kul för dom därinne.
Sen såg jag min 3:e kändis! =D Käre Stig Ossian Ericson, även känd som Fader Foura i fångarna på fortet!

Den bästa bilden jag fick var ett ordetligt smajl i profil.  
Nu har jag slutat på Predictive Sales för att helt satsa på företaget igen. Det funkade inte att ha heltidsjobb + företaget, kanske en deltidstjänst nån gång i framtiden men tills dess blir det bara det egna. Det var jättetråkigt att gå ifrån för jag kommer sakna alla jättemycket. Men samtidigt längtade jag eftersom jag MÅSTE få igång verksamheten ordentligt igen.


I helgen blev Lucifer sthlmare! =) Vi åkte till Linde och packade massor i lägenheten så det bara är att hämta det sista nu typ. Sen åkte vi hem igen i Söndags och tog då med lucifer. Han var lite rädd först men senare på kvällen redan så var han framme med oss och sov lite på lurvmattan. =)
Idag måndag är han normal igen, vi har varit ute och gått lite.
  
  
2008-10-23
 10:20:28

Jag älskar mina anteckningsböcker!!! (och Jens såklart)

 
  
  
  
  
  
  


  
 

Jag och Maria väntar på skjutsen hem, haha!
 

 
2008-10-15
 10:22:33

15 Oktober - Hillevi

När jag kom hem från jobbet igår...När jag åkte till jobbet imorse...

I bussen...


Hahaha har tömt alla roliga bilder ur kameran hemma så jag har inte så mycket av visa just nu =)Nya planer i mitt liv nu, uppdateras i bloggen om ca 2 veckor.
2008-10-07
 12:43:15

Trött på kommentarer...

Jätteskön helg denna gång, den gick inte fort som den brukar. Kändes som att vi tog tillvara på den äntligen!
Det var inget speciellt för allmänheten som vi gjorde utan mer lite småroliga saker tillsammans, det var mysigt.

Åkte buss till stan och gick i lite butiker på kanelbullens dag. Gick förbi två indianer som dansade och spelade musik, tog några kort och sen dök plötsligt polisen upp! Haha, då åkte allas kameror fram! =P

Sen tittade vi på någon uppvisning vid slottet, jättegay var det. Roligt att titta på faktiskt.

Fredagen på Predictive Sales =)
2008-10-03
 11:46:56

Freaky Friday

Sitter nu på jobbet i indiankläderna och försöker sälja. Hahaha! Roligt det är.
Alla är jättefina här idag, cowboys, indianer, bröderna daltons, en präst, sheriff mm mm. =)

Efter jobbet idag är det prisutdelningar på bl a månadens säljare och resecheckar. Jag hoppas på en av resecheckarna jag, man har fått en lott för varje mbb man sålt och jag har sålt 107 st i sept så jag har nog en chans, de flesta har sålt 0-8 st typ.

Äntligen är det helg igen, veckan har gått jättefort vilket jag är glad över för jag bara längtar tills jag får ligga och mysa med min älskade hela helgen! Sålde min lägenhet i Onsdags och har nu oktober på mig att flytta ut alla grejer, ska titta på en lokal till pärlorna nu på Söndag, jag hoppas den blir lagom så jag iaf får plats med företaget där. Blir enklare att jobba på helgerna då...

Jag sålde just! Weihoo....

Nu är jag hungrig och vill ha min kycklingsallad!