2010-01-30
 21:03:20

Helvete vad tårna frös!!

Imorse åkte vi iväg och plåtade Jens kusin och hennes häst. Det var nysnö på den gamla snön och skinande sol så vi tänkte att det borde vara en bra dag idag. Jodå det var det, men fan vad kallt!! Ingen av oss har några vinterskor och mina tår var nära förfrysning idag =/
Kunde inte riktigt pulsa i snön som jag ville men det gick ändå.Foto: Studio 84
Modeller: Rebecca & Fridolf

2010-01-28
 21:25:48

3 jobb är kanske att ta i ändå...

Jag gillar att jobba men det börjar kännas lite nu...

Har uppdaterat andra bloggen med domen efter rättegången emot mitt ex. Längre ner på sidan finns uppdateringen som börjar med "Januari 2010" - Mitt liv innan lyckan kom


Tell me there´s a way to beat the monsters...

2010-01-27
 23:54:08

Precis vad jag behövde...

... innan det är dags att göra allvar och sova för dagen.
Shit vad jag älskar den här scenen i filmen I Love You Man

2010-01-26
 23:09:33

FROSTnollåtta

Jag hatar verkligen när ena sidan av näsborren lixom fastnar på andra sidan i näsan, så rör man lite på näsan och då lossnar det och gör jätteont. - Förkylningssymtom? symptom....symtom...

Jobbat så gott som hela dagen idag, så vi unnade oss lite hallon och blåbärspaj med extra hallon! =DHar för övrigt börja komma igång lite i butiken - känner du någon som gör egna smycken så tipsa om min butik! FROSTnollåtta Där hittar man billiga pärlor att göra jättefina kreationer av.

Har fått kontakt med ett större smyckesmärke som vill vara jury för en tävling jag kommer ha i butiken, det blir kul och jag hoppas många vill vara med!

Välkommen in!

2010-01-25
 22:41:59

Lek med foto


2010-01-24
 23:50:22

Vintage photo

Lekte lite med två gamla bilder:

 

Jobbat hela dagen idag så nu är det dags att sova kudde tror jag.

Xoxo

2010-01-23
 22:48:15

Damnit batterigrepp!!!

Igår kom en avi på posten om att vi hade paket att hämta - BATTERIGREPPEN!!!
Hämtade ett väldigt litet paket och det visade sig att allt utom batterigrepp var med. Nooooooooooo!!!

Behöver verkligen greppen för jag får ont i axeln varje plåtning nu.... =(

Aja... de ska vara skickade nu och bör komma nästa fredag...


Från en plåtning med ont i axeln :P


Foto: Studio 84
Modell: Emelie Wahlström

2010-01-20
 22:19:58

Kommer snart älskling, åker och hyr en groda!

 

Foto: Studio 84
Modell: Elle Frostegard
Makeup: Marianella Sovero

Min man har suttit och lärt sig hur man leker med bilder som innehåller ett stycke rinnande choklad och ett stycke groda =D Så vi åker väl och hyr en snart om jag känner honom rätt. Spännande!

Någon som vet om Fashion TV är en bra kanal?

2010-01-20
 22:14:38

Nya kanaler

Sitter här i soffan med en kopp te, helt slut efter dagens arbete...
Ska välja mina fare share av kanaler när huset har gått över till ComHem så vi får 8 valfria kanaler att lägga till. Jag har iallafall spikat Discovery Channel och Cartoon Network!! Maaah

Redigerat produktbilder så jag är aldeles vimmelkantig idag, ont i ryggen får jag också.

Är jättesugen på att baka något men det är kanske lite sent nu.
Ska nog sätta mig och läsa tidningen Nätsmart innan det är dags att sova framför en film =)
2010-01-19
 22:10:33

Min första googleannons!

Har äntligen fått tummen ur och faktiskt gör lite reklam för min butik och idag såg jag första annonsen ute på google! =D Wehooo... dä blir en tåtbit!Jobbar stenhårt just nu, med alla jobb! =D
Imorgon kommer det ett lass pärlor hit som jag tänkte bada lite i, det blir gött!

xoxo

2010-01-18
 21:02:58

Såå mycket inspiration!!

Från senaste plåtningen med LFoto: Studio 84
Modell: Elle Frostegard
Makeup: Marianella Sovero


Jobbat jättemycket idag verkligen... helt beat.

Har jättemycket ny inspiration som jag vill använda, men man måste hitta nya ställen att vara på så fort värmen kommer tillbaka. Hittar du ett övergivet ställe/lager/hus vad som helst här i stockholmsområdet så SÄG TILL!!

Min dator vill inte ta emot min wacom ritbräda så jag kan inte jobba med bilder!! Vet inte vad som är fel, plötsligt så säger den ifrån att usb enheten inte känns igen... SUCK!!

2010-01-16
 20:15:05

Ny top

Love her...
2010-01-15
 22:31:21

Dolce & Gabbana kampanjen

Det är inte första gången jag går in och gluttar på den, gillar den verkligen...
Idag kom en modell till studion som jag haft kontakt med tidigare men det har aldrig blivit av med någon plåtning, men nu var hon i krokarna igen och det blev en spontanplåtning och jag måste säga att fröken Emelie Wahlström är riktigt duktig!! Vi hoppas verkligen att få plåta henne igen. Bilder kommer så fort jag börjat jobba med dom.

Suttit med bilder från när Nadia var här och hittade en favvoFoto: Studio 84
Modell: Nadia Churgi
Makeup: Marianella Sovero


Har varit ganska slut även idag sedan resan igår, sov en stund efter maten.
Kanske var dumt för vi måste upp i tid imorgon och ta bussen i stan för att jobba ihop lite extrapengar.

Xoxo

2010-01-14
 18:04:08

Helt slut efter förhandlingarna

Imorse ringde klockan 04.00, då var det dags att gå upp och göra sig iordning så att jag skulle hinna göra kaffe att ta med mig. Runt 05.15 var vi iväg, och shit vilken resa.... baaaaahhh

Det var kolsvart ute, spolarvätskan hade frysit, bilarna skvätte upp smuts och vatten på rutan så ibland frös det till is och Jens såg ingenting. Sen tog gatlysena slut och det blev ännu mörkare och vi fick ligga precis bakom en bil hela tiden för att se vägen, jag fick guidea från min sida..... SUCK, det var väldigt otäckt. Och sådär höll det på länge, inte förrens runt 07.30-08.00 tiden blev det ljust och då var vi typ framme vid tingsrätten i Örebro.

Vi fick först träffa vårt målsägandebiträde och en kontakt via brottsofferjouren för att snabbt läsa igen våre 1,5 år gamla vittnesmål så vi friskade upp minnet lite. De berättade hur allt skulle gå till och vi fick sedan träffa åklagaren.

Kl 09.00 var det dags att börja och jag fick då sitta i ett rum tillsammans med Maria från brottsofferjouren för jag hade begärt medhörning vilket betyder att jag inte vill träffa den åtalade alls. Så vi satt först där och lyssnade på när de gick igenom snabbt vad som hänt och sedan spelade dom upp några minuter av ett 45 minuter långt samtal som de tagit ifrån min mobiltelefon som var på när först jag och Stefan talade, sen Jens och Stefan, sedan jag och Stefan igen. Där hör man bl a hot och hur han gör illa vår kisse som han kidnappat hem till sig för att locka dit mig. Inne i medhörningsrummet hörde man absolut inget av samtalet för det bara skrälade i högtalarna så jag hoppas att jag kan få den inspelningen i efterhand för jag vill verkligen höra vad som sas.

Jag fick sedan gå in efter att Stefan lämnat salen och då gav jag mitt vittnesmål, det var jättesvårt att dra upp det igen efter så lång tid och nu i efterhand kan jag erkänna att jag mår väldigt dåligt igen.... jag är tillbaka på ruta ett igen. Jag berättade allt jag kom ihåg och fick sedan följdfrågor.

Efter det förhördes först Jens och sedan Stefan, jag hörde inte så mycket om vad som sas där för jag och Maria satt och talade vilket var lika bra för jag hörde att Stefan hela tiden bara påstod att han "inte minns något" men säger att allt jag och Jens säger är sant och att vi inte skulle ljuga.
Jag minns en grej han sa som jag reagerade på som de borde ha förstått att han sitter och håller undan information, när åklagaren frågade Stefan om han minns att han tog stryptag på mig med hela sin arm och gick runt med mig så, så svarade han "Nej jag kan inte riktigt komma ihåg det men jag minns att jag bar på någonting" och det är ju ganska tydligt något man inte skulle komma på att säga för att hålla på sitt "jag kommer inte ihåg" -tema.

När det var dags för lunch så fick vi åka hem, de behövde inte ha oss där mer och det var bra för då hann vi precis komma hem innan det blev mörkt igen, vi körde fel på ett ställe så det blev lite längre väg tyvärr. Haha.

Men nu är vi hemma, jag var helt slut så jag har sovit en liten stund medans vi kollade på film. Nu ska vi bara vänta på att de ringer och berättar hur det gick och när domen kommer. Sen är det ytteligare väntan, men nu är det iaf gjort.

Eftersom jag inte fick tilldelat besöksförbud igen som jag begärt till nu efter förhandlingarna så kommer jag inte vara ute själv så mycket när det är mörk och så, jag är tillbaka där jag var för drygt ett år sedan när jag flyttade bort ifrån hemskheterna och har börjat dragit upp allt gammalt igen. 

Tog en dag ledigt på jobbet, måste försöka hinna med alla bilder som ska göras också. Blir mindre tid till det iomed det andra jobbet jag har nu som iallafall går bra än sålänge, får saker att göra hela tiden.
Men ni som blir plåtade och håller er uppdaterade på min blogg - jag har inte glömt er, längtar varje sekund efter att få sitta med bilderna men väntar tills jag får det lugnt om dagarna för att verkligen sitta med bilderna ordentligt. Kommer bli mycket på helgerna bl a.

Nu har jag skrivit tillräckligt tror jag =) Dags att göra någon nytta. Sätta på lite Sex and the City och laga potatismos, kassler och broccoli! mmmmmm

Xoxo
2010-01-11
 22:58:08

Dags för plåtningar igen!

Nu har det gått alldeles för lång tid sedan vi jobbade i studion så det är dags att dra igång igen efter alla sjukdomar och annat skit! =P
Igår gjorde vi en plåtning som blev kanon! Eller snarare två plåtningar, dom ser jag fram emot att börja med och att visa här :)

Sitter just nu med en kopp te och tittar på Chasing Liberty och gör massa pärlhalsband som ev ska användas till en plåtning imorgon, då kommer två internationella modeller hit till studion för att göra en plåtning tillsammans. Allt är inte helg igenomtänkt ännu men jag tror vi kommer få till det bra som vanligt.
Har hittils gjort 13 låååånga halsband.... börjar se pärlor vart jag än tittar.
Foto: Studio 84
Modell: Elle Frostegard
Makeup: Marianella Sovero
Smycken från FROSTnollåtta


Glöm inte att kika in hos min bejb! ;) www.dekuteru.blogg.se

2010-01-07
 17:19:56

Dags att dra upp såret igen...

Nu är det bara en vecka kvar tills det bär av... till tingsrätten i Örebro.
Talade nyss med mitt målsägandebiträde och vi ska gå igenom hur allt kommer gå till, imorgon.


För dig som inte vet vad detta handlar om så går det att läsa om händelserna HÄR
Det är väldigt viktigt för mig att få prata om det och berätta vidare hur jag haft det, vet att det hjälper andra med liknande bakom sig, att veta att man inte är ensam.

Det börjar bli jobbigt att ens tänka på förhandlingen, jag vill verkligen inte. JAG känner mig som den som gjort fel, jag levde 6 år med honom och gör sedan detta emot honom, det är helt fel.
Jag vet inte hur det kommer att gå den dagen, men är helt ärligt rädd för att dagen ska närma sig...

Försöker spela upp händelserna i huvudet, skulle vilja skriva ner allt så jag säger rätt men det går bara inte. För FÖRSTA gången i HELA mitt liv så kan jag inte skriva ner vad jag tänker!!!

2010-01-06
 19:01:16

Omg vilken dag!!På morgonen så åkte vi till Eriksdalsbadet och skulle bada, då fick vi först veta att det bara var 14° i luften i äventyrsbadet pga nå ventilationsproblem. Och medans vi sen satt och väntade på P och gänget så gick brandlarmet och varningar gick ut i högtalarna att man skulle gå ut.

Sen kom P och vi gick in igen när det var lugnt, påväg in gick larmet igen och när det var över stängde dom av äventyrsbadet helt så vi fick gå... så jag, jens å mimmi åkte till city och gick i gallerian först, där skulle vi hitta ett bra fik och vi kom till ett, ställde oss i kö och plötsligt gick strömen för hela det fiket!!! SUCK så vi gick igen.

Vi började nästan tro att det var vi som skapat allt idag...
Ps. när vi gick och skulle hämta biobiljetterna tidigare så var det stängt och det stog att dom öppnade 16.00 igen (vår bio skulle börja 13.45) så jag tänkte VAD I H******!!!!

Men bion var öppen när vi gick dit och vi köpte massa godis på ica innan vi gick dit HAHA
Vi tittade på Avatar, den var väl sådär kanske... inte min grej riktigt för jag somnade största delen av filmen men jag skulle vilja se hela hemma =)Det var min dag... nu vankas det mat sen ska jag jobba en del.

XOXO

2010-01-05
 21:43:16

Cookie monster!Har suttit och gjort lite söta halsband idag, har hittat en återförsäljare =)
Gjorde först bara cupcakes men sen blev det en kakmonstret oxå

(Dom kommer snart finnas i butiken FROSTnollåtta tillsammans med andra roligheter)

Jobbat lite längre idag för imorgon blir det först bada i Eriksdalsbadet och sen bio med babe
det blir mys för vi sitter på såååå underbara platser. Ska nog ta med kameran denna gång!

Nu blire lussebullar och film i soffan

2010-01-04
 20:03:14

Inte sjuk längre =PFoto: Studio 84
Modell: Elle Frostegard
Makeup: Marianella Sovero

Nu är det verkligen dags för en uppdatering.
Jag är nu helt frisk (så gott det går) och igår började jag jobba för ett väldigt stort företag som säljer allt inom stereo så jag har lite mindre tid nu, men det gör absolut ingenting. Det går jättebra och jag sitter mest nu och redigerar bilder på högtalare, så jag har inte så mycket nytt att visa just nu. Men den bilden jag lagt upp är en av mina nya favoriter =)

Låt mig få ta ett andetag åt att sucka åt bussar. JAG HATAR ATT ÅKA BUSS!! Idag när jag skulle åka hem så stog jag och vänta på en buss som inte kom, så jag fick gå en bra bit till en annan hållplats där en annan buss skulle ta mig hem. SUCK! Åså luktade det ordentligt med tåbira på den idag... X/