2010-04-25
 19:42:53

Oj vilken underbar dag!

Idag startade jag dagen med kaffe och lite jobb... och tvättning vid sidan av. När det var klart så var det dags att låna bilen och åka.

Först kikade vi in på en loppis som vi brukar åka till, nu har dom öppnat ännu en våning så det är 3 våningar med vintage och retro där. Älskar den, kan gå där lääänge.
Hittade tre silverskedar för 5kr styck som jag köpte. Det ska bli halsband.

Sen åkte vi till Jens syster och firade Hugo som fyllde 5 år.
Påväg därifrån stannade vi på en annan loppis som skulle stänga för dagen och ingen av oss hade pengar, eller jo jag hade 8 kr på mig och när jag kom in så dök jag ner i en låda som jag såg något fint i och tanten talade om att det var kastsaker. Jaha "gratis alltså då?" frågade jag. Och det vare.
Så jag roffade åt mig DAGENS FYND!!!
Detta ska det bli måååånga lödda hängen av till halsband!Det är något slags porslins vindspel eller nåt. Men gratis är gott!!

Sen åkta vi och lämnade av Jens mamma, sedan vidare till Forum och kika på Indiska och Panduro för jag hade två rabattkuponger hos dom.

På indiska letade jag efter ett smycke som skulle vara värt att köpa för att ta delarna ifrån och hittade ett underbart armband! ASBALLA pärlor!Sen vidare till Panduro och hittade lite spetsband, klippark och stuvtyg.
OJ vilken inspiration jag har nu!! NU J*VLAR!!! Synd att det är jobbmåndag imorgon...


Fick även marknadsföra min nya idé lite idag. Har börjat göra tenngrenar som halsbandshängen och tänkte sälja dom, de verkade sälja hos damerna idag iallafall =)
Såhär ser de ut:
Puss och kram

2010-04-14
 20:45:57

Skönhet VS Hälsa

Låg och läste lite och kom att tänka på en sak som aldrig slagit mig tidigare.
Hur mycket finns det inom skönhetsbranschen som vi går med på och utsätter vår kropp för som egentligen INTE är så bra för hälsan? Läste bl a om IPL-behandling där man med ljus bleker fläckar i huden med värme, det tar bort rodnader mm genom att blodkärlen koagulerar. Och vad betyder det exakt?

Jag vet att min diet jag fått rekommenderad från läkare INTE stämmer överens med vad tandläkaren vill att jag ska äta så...


Lite kul oxå, satte mig nyss och tittade på Arga snickaren och tyckte jag kände igen frun i huset, och visst är det Jucker som jag jobbat med innan =D Lite roligt!

Idag har vi städat färdigt balkongen och lite inne så nu är våren välkommen att skina in med sin fulla prakt här.
Har även tagit emot massvis med pärlor som var jättefina! Mer kommer om några dagar, så nu är det fullt upp igen i lokalen.... *suck*

Lite balkong bilder =) Eller ja ena är bara en tunna som torkas efter att Jens lackat den.2010-04-13
 20:46:04

Smuts under naglarna

Idag har vi äääääntligen gjort rent på balkongen!! Nu är det snart dags att sitta där så det var skönt att få det gjort. Har tagit bort trallgolvet helt och sopat, under trallen var det HUNDRATALS spindelbon!! Fotat några okända arter tror jag =P
Så har jag putsat fönstrena! Lucifers nos var över hela insidan... haha.

Och jag är så glad över min lavendel som står på balkongen nu, ville ha en som man kan plocka blommorna ifrån själv att torka istället för att köpa och hittade en jättefin på Blomsterlandet.

Så underbar dag! =D2010-04-11
 22:31:46

Skön natur

 

Var ute och gick med lucifer och kamerorna idag i kvällsolen efter lite grillat kött och potatisgratäng! =)

2010-04-10
 20:16:27

Im fashion, not a clown

Dagens långtidsarbete:Foto: Studio 84
Modell: Elle Frostegård
Make up: Helena Lund

2010-04-10
 15:11:31

Pyssel hela helgen

Verkligen tråkigt väder i helgen... sitter inne och jobbar med bilder OCH jag har pysslat som vanligt. =P
Ska visa lite vad jag gör för något.


Det är dom hängen jag håller på med, de säljs antingen som lösa hängen eller med kedja.
Sen fick jag en galen idé för några dagar sen som Jens fortfarande är skeptisk till, jag ville använda plast i mina smycken, alltså plastpåse typ.. haha. Så här är min första. Jag kommer ha på mig det i sommar och TOTALLY få det att slå igenom!


Vattentätt jue :)

2010-04-09
 22:08:25

Sace, sace, sace...

Jag såg idag en Versace reklam i nya cosmo och HERREGUD, BAD MISSTAKE!?Kolla bilden i övre vänstra hörnet.... den bilden hade jag raderat redan i kameran.
Syns bättre på större bild.

2010-04-04
 10:48:04

Äntligen vår!

Igår var vi ute och åkte lite, påväg till bilen såg vi jättegula krokusar. Vid första stoppet såg vi en citronfjäril och vid Jens moster såg vi snödroppar. Så vi får nog gå ut med kamerorna lite snart =)

I fredags hade vi ännu en lyckad plåtning och denna gången med Louisa som jag gillade väldigt mycket att fota, lite tjuvtitt på det:Idag ska vi åka ut igen, börjar se solen så det blir nog en fin dag idag igen. =)


Jobbet går frammåt, jobbar som faen med pärlorna. Går dit direkt varje morgon nu och plockar med dom, men det är skönt att bara sitta där och göra det och dricka mitt morgonkaffe och lyssna på gammal hårdrock. =P

Har velat fortsätta göra mina lödda hängen ett tag men det har inte funnits tid till det, skulle göra det i helgen men nu har vi åkt ut så mycket. Är JÄTTEPYSSLIG!!

Och lucifer bara springer ut och in hela dagarna - bara för att han kan! Haha. Han är överlycklig att snön är borta.

Ska kanske åka förbi Plantagen idag och kika på murgröna, vi vill fylla balkongen med det och dom på Ikea var inte riktigt så långa som vi vill ha dom ifrån början. :)

Nu drar vi, baaaaaaj!