Simba på besök

Igår visade Thea tecken på löp igen vilket inte kommer så lägligt, så jag lockade fram henne i löp och åkte och hämtade Simba igårkväll. De var ointresserade hela kvällen och Simba var lite småaggressiv, men imorse visade Thea tydliga tecken på att det verkligen var dags för löp och sedan försvann det igen helt under dagen.

Jag kommer vända upp och ner på hela lägenheten om någon dag och därför ville jag ta hit honom i tid så han kanske kunde hjälpa till att locka fram löpet så de hinner få lugn och ro innan jag börjar. Men det kanske inte blir något alls, vi får se. Om de som idag visar intresse för varandra när jag måste börja packa ner min lägenhet (de ska komma och lägga golv en dag och slipa golv nästa dag) då får paret kanske flytta till min studio där jag fotar katter i Älta Centrum. Där får de vara helt ifred :)
 
Inatt vaknade jag och såg att Simba låg helt utslagen intill mig i sängen så han trivs som fisken i vattnet här, det märktes direkt när han kom igår :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga bebbar :(

Hemkommen ifrån ultraljudet och det var tomt där inne :)
Så Thea kom hem med en rakad mjuk mage och nu kan jag äntligen få gosa in mig i den för jag har varit för rädd för att ta i med henne för att inte riskera nåt.
 
Så nu ser vi fram emot finbesök av Simba så fort hon löper igen!

Uppdatering

Jag sitter som på nålar och längtar till Tisdag då vi åker med Thea för ultraljud.
Jag är lite orolig för hennes vikt, för ca en månad sen så fick hon äta lite fetare kattungefoder för hon var så tanig, och sedan har jag gått över till att blanda det med vanligt foder. Det som gör mig orolig är att hon gått upp totalt 2 kilo på en månad ca och det sista kilot kom fort. Hon vägde 4,6 hos veterinären den 19:e och 5,6 när jag vägde henne i Fredags.
 
Men hon är så mammig just nu, det är inte så vanligt för henne så jag myser och suger i mig så gott jag kan, jag hoppas bara att det inte är falskt alarm för nu längtar vi allihop efter småttingar :)
 
Thea fick följa med till studion en dag

THEA

Min fina Thea´s blogg om hennes dejter och kattungar.

RSS 2.0