2010-11-20
 19:48:56

Mycket fotograferingar nu...

Det är helt galet för tillfället, hela helgerna är uppbokade och det fortsätter att välla in bokningar. Både bäbisar, gravida och även annat. I veckorna ska man försöka hinna redigera alla fotograferingar, jobba med pärlorna och såklart greja med smycken =) Ja just det försöka sova lite också...

Just nu så sitter jag och gör lite illustrationer i photoshop för att göra till bildsmycken, har fått klart några och vissa ligger på tork =)Mitt bästa torkverktyg - en linjal! =P

Nu blir det snart en juldoftande äppel- och kanelpaj
in och kika ibland nya smycken!

www.josign.se

2010-11-12
 19:31:40

JÄVLA VIRUS!!!

Jag berättade ju att jag var sjuk. Igår tittade jag med lampa i min mun och såg blåsor och röda prickar så jag har varit och kollat upp det nu pga att jag även fick typ blåsor i händerna och under fötterna och det visar sig vara ett virus jag fått... kan inte göra någonting utan bara vänta ut det.

Jag jobbar HELA TIDEN med händerna och det gör så ont, och det gör ont att gå, för att inte tala om att äta... du vet hur ont det gör att äta när man har EN blåsa i munnen, tänkt dig detta i hela svalget!?!? Jag åt nyss en bananpizza med curry och grät mig igenom sista halvan... den skulle ner!!

Aja... jobbar gör jag ändå såklart.
Satt en sen kväll för ett tag sedan och gjorde flera nitarmband som jag själv faktiskt gillar. =)De kommer finnas på hemsidan.
www.josign.se

2010-11-09
 19:26:51

Sjuk designer...

Försöker låtsas vara designer nu när jag är sjuk... imorse satte jag igång med att göra en lite punkig tee till en plåtning på Fredag och lite smycken till. Tror det kommer bli bra om det kommer till användning. Igår kväll gjorde jag massa nitarmband också, blir allt så pysslig jättesent på kvällen.

För ett tag sen köpte jag en pastamaskin för att kunna blenda färger när jag gör smycken i lera och nu kan jag knappt sluta använda den =)
Håller på just nu och gör några steampunk fjärilar:Här är de inte färdiga ännu, de ska lackas med resin bl a.
Här nedan är en som fått ett lager lack, lite till ska på sen ska den bli ett halsband =)Ska bli riktigt roligt med plåtningen på Fredag, packet samlas igen och vi ska vara ute så vi hoppas på att graderna håller sig på plussidan.

2010-11-07
 22:06:55

Träskplåtning a´ la svinkallt!

Är lite kreativt trött just nu men ville bara slänga upp några bilder ifrån en frusen plåtning idag i ett underbart träsk här i närheten. Lite backstagebilder eller som Jens skulle ha sagt "backstagebilder"

Ingen skillnad på orden säger du men det beror på hur du uttalar det =)
BackstAge istället för bAckstage... viktigt de där.

 


 
En färdig bild hann jag orka göra =PNu ska jag nog ta mig en kopp te och sen söve lite... mina kunder har handlat som 17 under tiden vi var ute så det blir mycket jobb imorgon... =)

2010-11-05
 20:18:35

Hittajulklappar.se

Oj vilken bra idé!
Om det är någon som uppskattar bra affärsidéer så är det iallafall jag.

Hittajulklappar.se kan du som inte vet vad du ska köpa till din mamma, pojkvän, syster mm hitta perfekta julklappar genom att fylla i ålder och pris du kan tänka dig att spendera så får du upp passande julklappar och direktlänkar till butikerna som säljer dom.

Själv hittade jag en lista:


Rosa trädgårdshandskar, snytsalva och badskum a lá Hello Kitty
Trädgårdshandskarna främst! =) Men snytsalvan var himla smart nu till vintern för att lätta på andningsvägarna, jag vet en som skulle behövt den nyligen!

Om du dock är en som älskar att handla överallt på nätet så tycker jag absolut att du ska tipsa personalen om bra julklappar hos andra butiker, för tänk när denna sida är helt fullproppad med roliga och smarta saker.
Eftersom det är en väldigt lättmanövrerad sida så tror jag att alla åldrar kan ha nytta av den.
Skulle det bli en stor sida så skulle jag gärna vilja att man kunde gå in och lägga saker i en önskelista som man sedan kan dela med sig till familj och vänner - ännu enklare för den som ska handla! =)

Så om du inte gillar att åka runt i stan och leta julklappar eller har bråttom så tycker jag absolut att du ska ta en titt på Hittajulklappar.se

2010-11-01
 10:20:42

Jag tar en scarabé, tack!

Jättekonstigt, jag satt nyss och köpte torkade fjärilar, skorpioner, skalbaggar och malar... Ska göra smycken med dom och hedrar deras liv med att göra något fint av det och bevarar dom förevigt. Ska bli riktigt spännande =)

Igår kunde jag börja planera hur ett halsband skulle se ut med stora blaffiga och färglada delar:Det ska matcha klänningen och jag tror det blir riktigt bra.

Neeeeeej nu kom jag på att jag har ett annat halsband som ligger och väntar på att bli tillverkat.
Så nu hinner jag inte mer måst...