2010-05-31
 19:14:38

Mors dag och vår 2-årsdag

I helgen stog vi på marknad i Orminge och det gick bättre än jag trodde, möjligen hade det lite att göra med att mors dag var runt hörnet men det var väldigt roligt! =)
Hade ont i hela kroppen efteråt men det var det värt.

Igår var vi inne i stan och kollade på alla som ställde ut bord med loppissaker i heeeeeeeeeeela stan, det var roligt, fanns mycket kul att se. Hittade en liten reflektor (40kr), ett strass-skärp (25kr) och ett kuddfodral (20kr)

Medans jag gick i stan så skulle jag ringa och skicka blommor till mamma på morsdag för det har jag gjort sedan jag flyttat ifrån Linde. Men jag ringde dit jag brukar men de svarade inte så jag fick ringa 118 800 och blev kopplad till en annan blomsteraffär MEN inte visste jag att det var nummerupplysningstaxan som tickade när jag blev kopplad. Blomsteraffären svarade "kan du dröja?" Ja svarade jag och väntade i ca 10 minuter, sen tog mina nytankade pengar slut och jag hann inte ens beställa blommor....
Men jag hade skickat armband till henne så det funkar med =)


Idag är det Jens och min 2-årsdag och det firas med lite hemmagjord örtkyckling och lite film. Filmen heter The men who stare at goats så jag vet inte riktigt hur skoj den kan vara.... Hahaha


Å snart kommer mamma hit, om en vecka idag!! Längtar såååå mycket!! ♥

2010-05-26
 21:05:51

Moppeeeeeeeeee

Nu har jag äntligen åkt moppe för första gången i år! =) Eller jag blev skjutsad =P Haha
Gick upp tidigt idag för en gångs skull så det var skönt att vara ute redan runt 10.

Vi åkte till Orminge en sväng och på tillbakavägen hoppade vi in på en blomsterbutik som jag aldrig varit på i björknäs. Letar efter murgröna som redan är långvuxen och fick en idé att kanske de butiker som inte många handlar hos har långa såna.
Och antingen hade jag jävligt rätt eller så är det en mycket bra butik för dom hade dom finaste murgrönorna jag sett på länge! De "små" som inte alls var små kostade bara 50 kr!!! Köpte en sån och även denna bjässe:



Den är vääääääldigt lång!! Hur cool som helst! Ett måste tyckte vi båda som älskar murgröna :)


För övrigt hade vi två små bäbisar i studion för ett tag sedan som skulle fotas ihop, det gick ganska bra men inte riktigt så bra som det skulle =) De är så envisa de små.



Här är lille Nima (hoppas jag skrev rätt nu)



På fredag är det dags att stå på marknad och jag TROR att jag har allt nu.... fick åka i panik till jysk igår och köpa ett tak ifall det börjar regna när jag står där =)
Så nu stressar jag med att komma ihåg att göra klart det sista jag ska ha med mig, har fortfarande lite kvar att göra imorgon. Hatar att stressa för jag blir så glömsk med andra saker då...

2010-05-22
 19:45:34

Sommar och massa att göra

Har just nu hela tiden saker att göra och ändå glömmer och massor... Har massa mail att svara på, foton att fixa, foton att FOTA, reklambilder att göra, smycken att prissätta,
leta resten av det som behövs till marknaden nästa helg..... SUCK!!
Jag älskar att hela tiden ha något att göra,
men jag börjar få lite ont i magen av att det är mer än jag klarar just nu.

Gick nyss ut i ca 10 minuter med Lucifer bara utanför, POFF så satt en fästing på mig av storlek 0,5mm så det var tur att jag såg den och inte tog med mig den in så den fick växa till sig här inne. Och när jag kom in skakade jag av mig kläderna i badkaret (alltid efter jag sett en fästing, oavsett om den är på mig eller inte) och där var det någon annan rackare som kröp - Detta fick jag på bara 10 minuter i öppen terräng!

Gjort om min termosmugg lite =) Den har haft den tråkiga bilden som följer med för länge nu:



Snygg va?? =) Tittar men längst ner så ser det ut som att någon faktiskt sitter däri.


Vad har hänt mer?
Jo moppen har gått igång nu, så den är i Gustavsberg och ska få några delar utbytta bara sen är det dags att åka ut med den så vi kan åka in till stan när vi vill :)

Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp varm choklad!

2010-05-13
 23:08:56

Dramah

Skickar upp lite bilder jag gjort idag innan det är dags för sängen :)

 

Foto: Studio 84
Modeller: Elle Frostegård och vår Lucifer
Makeup: Helena Lund

2010-05-12
 19:16:55

Baby baby...

Igår var vi i Orminge hos lilla Alex som var lite bångstyrig och väldigt envis, men visst fick vi bra bilder! =)









Foto: Studio 84 såklart

2010-05-09
 13:38:58

Pic of the day!

På Modelmayhem finns det något som heter Pic of the day där man kan lägga in ett bidrag och få röster på sin bild. Gjorde det för första gången igår och bilden blev utvald! Så idag står den som vinnare :)



Whohooo vi är så bäst! =)

2010-05-06
 21:03:10

Underbara balkong (snart iaf)

Imorse cyklade vi till blomshopen en bit bort och köpte blommor till balkongen äntligen! =)
Blev småblommigt och mer murgröna, jättefint!













Vart ett blommigt inlägg idag, men det gör inget för jag äälskar blommor! =D

2010-05-01
 17:01:31

Vårdag i stan

Nyss hemkommen ifrån studion och en plåtning med 7 tjejer i gruppen Guilty pleasure girls, det gick över förväntan och det var absolut jätteroligt.

Kan berätta om gårdagen. Vi åkte in till stan med bussen på förmiddagen och skulle kika lite i affärer men främst så skulle Jens äntligen klippa sig =)
Det gjorde han först och jag gick lite i affärer. Sen åt vi McD och sen tunnelbana till centralen där vi gick runt lite. Bl a in på Asian Market och gick lite på nedre "godis-nudel våningen"
Hittade lite roligt som vanligt, men denna lila sak var himla konstig. Den lämnade en tjock smörig hinna inne i hela munnen så den var inte någon höjdare.









Bilden ovan är lite tveksam, antingen är det räkskal i påsen eller deras bäbisars =)

Idag blir det till å jobba lite för solen vägrar kika fram så man kan gå ut lite...