2010-06-30
 19:00:03

Tyyyyyyyyyger

Det är livsfarligt för mig att gå in i en tygaffär.... Jens suckar alltid för jag ska alltid lägga upp 10-tals rullar på disken och det bildas kö bakom oss =) Hihi
Idag hittade jag ca 15 tyger som jag bara älskade och måste ha - så jag köpte dom. Vi planerar av vintageplåtning med en av våra favvomodeller nu snart så tyger var ett måste.


Sedan åkte vi till TurQuoise i stan och jag hittade det som är på bilden ovan, två knoppar och en liten fattigmanssilver-vas.

Efter det åkte vi till Scandinavian Photo och testade vidvinklar och en fisheye, sugen på att skapa lite roliga bilder =) Så vi har fått lite kött på benen och ska nu fundera lite.
Innan vi åkte hem så gick vi till Muffin Bakery för jag var såååååå sugen på min favvomuffin Hallon/Päron/Kardemumma och Jens tog en Choklad/Dumle. Mmmmmmm gott snart till efterrätt! =)

Nu ska jag ut och jaga Lucifer lite!

2010-06-27
 20:07:22

Börjar fundera...

Det var ett tag sedan allt hände mig sommaren 2008 men det är fortfarande svårt att tänka tillbaka och vissa perioder så är det värre än vanligt. Men jag har börjat fundera på om jag ska söka upp någon att prata med om det, och då menar jag allt ifrån början som hänt sedan 2003-2004.
Jag har inte kommit till det ännu men jag har iallafall börjat fundera på det.

Det är blandade känslor när jag tänker på det för om det sista inte hade hänt så kanske jag inte hade tagit steget och flyttat hit till Stockholm som jag är väldigt glad att jag gjorde. Det hade kanske inte tagit slut annars?

You should have known the price of evil....

För dig som inte vet något om detta så finns det att läsa via en av knapparna här till vänster eller HÄR


Just nu är det mycket i huvudet, pärljobbet ökar hela tiden och sedan gör jag några designjobb och även fotar pärlor åt företag. Vid sidan så försöker jag att ta tag i mina egna fotoidéer och har börjat göra lite shabby chic nu men det saknas några saker fortfarande så jag behöver gå på loppis när jag hinner.... =)

 
 

Någon som vill ge mig en utmaning? =P

2010-06-23
 18:03:28

Mamma har åkt... =,(

Mamma har varit här i Stockholm hos mig i två veckor och hon åkte hem igår. Kändes tomt imorse när hon inte plingade på dörren och ville ha morgonkaffe...
Men vi har haft väldigt kul när hon har varit här, vi har vandrat mycket i naturen och även handlat i stan och på andra ställen. Spelat bigminton och packat pärlor =)

Jag har kommit liiite efter med jobbet men det kommer jag snabbt ifatt med nu.
Idag åkte vi till Sickla.... igen. Jag ville in på Ohlssons tyger... igen. Men OJ vad fint jag hittade på rea:

Tygerna är helt underbara ihop och på första bilden så skymtar man en kudde med kjol lite, den köpte jag med. Nu ska jag sätta mig och klippa tyger ikväll.

Luktar äcklig vitlök här, men det blir inget för mig, jag tar fäskbullar! :) mmmumma!

2010-06-17
 21:19:37

Nygamla utemöbler

Igår steg jag upp i ottan för att börja ge mig på några utemöbler som jag fått av snälla Maria på Söta Drömmar här i centrum.
Mamma och jag drack vårat morgonkaffe (mamma sin andra kopp) och sen tog vi penslarna och släppte dom inte förrens vi var klara. Det gick hur bra som helst och sedan skulle jag ge mig på dom med stålull.
Har väldigt ont i armarna idag efter det =P

Såhär blev det, de var alltså bruna först:

 

Så mysiga blev de nu. Hittat lite olika tyger nu som ska agera duk på bordet och sen åker kameran fram snart!


Har jag förresten skrivit att mamma är här nu? Haha. Minns inte.
Iallafall så har hon varit här i över en vecka nu och vi har haft jätteroligt, mamma verkar trivas
och hon vill inte hem säger hon! =)

Ok!

2010-06-03
 19:27:58

Glada designerdagar!

Äntligen lite värme!! Tycker det har varit kallt för länge nu, går inte riktigt att gå i klänning ute, men idag gick det - om man höll sig i solen!

Jag har fått designdiarré igen och denna gång är det örhängen som gäller.
Tappade inspirationen där en dag, men den kom snabbt tillbaka. Nu tar mina saker över hela lägenheten =/

Såhär ser mitt designbord ut idag vilket är vardagsrumsbordet för övrigt:Den fina bucketten som står på bordet fick jag av Jens imorse när jag vaknade. Den har hållit mig sjukt glad hela dagen, älskar att få blommor!! =)Nu ska jag rensa min väska, den börjar bli för tung för att bära på
så nu måste jag ta reda på vad som gömmer sig däri...

Lagt ut mer på Signerat.se klicka HÄR för att komma till min butik där