2010-08-29
 14:06:37

Min första Hortensia!

Jag har länge velat köpa en Hortensia men eftersom vi har så få möjligheter till att ha blommor här hemma så har det inte blivit av men i Fredags hittade jag en jag bara måste ha!
Så jag köpte den =)

Nu står den på köksbordet och lyser upp hela lägenheten, kan inte sluta titta på den.
Fick nya fina budskapsringar till pärlbutiken innan helgen, jag blev såååå glad för de är så läckra!
Köp dom här: www.frost08.seIgår var vi på bröllop i Hemmesta och det gick bra, inget regn denna gång iallafall =)

2010-08-26
 13:19:16

Lilla Teo (?) på besök

Igår hade vi mysbesök en stund hos oss, detta behövde jag!Och vad tyckte Lucifer om det då?

2010-08-22
 20:07:52

Bohem kläder

För några dagar sedan hade vi en plåtning med Josephine Brändström här i Älta i naturen med lite färgglada kläder bl a och dessa kläder hade jag suttit dagarna innan och sytt =)Är ganska nöjd med vissa =)

2010-08-13
 11:03:00

Ny kollektion hos Jo´sign

Naturnära tema i min nya kollektion

En liten svarting var hack i häl och kollade vad jag gjorde för något i hans skog =)

2010-08-09
 19:42:24

Mjuka små raringar

Modeller och natur är ju inte allt vi fotar =)Foto: Studio 84

2010-08-06
 21:32:22

Shopping inför bröllop

Idag när Jens kom hem ifrån jobbet så åkte vi nästan direkt in till stan för att fixa det sista inför den stora dagen imorgon. Dock inte vi som ska gifta oss utan det är Jens kusin Rebecca.... och självklart hennes blivande man Fredrik =P

Först åkte Jens och klippte sig :) Sen vidare till Scandinavian Photo och köpte batterier, sladdar och "skärpväskor" vet inte vad dom heter egentligen, objektivväskor man fäster i skärpet på byxorna. Sen till Webhallen och köpte extra och snabbare minneskort, sen till Forum och kollade sista minutenkläder. Jens har ENDAST trasiga jeans i sina lådor och det fick vi inte ha så han köpte byxor på *piiiiiiiip* (vet ej om han vill att jag säger vart)

Sen ville gärna jag hitta något, svårt att matcha fina kläder med ett skärp som det ska hänga en ful svart väska på i midjehöjd =/ Men jag hittade en jättefin kofta/tröja på Indiska sen blire vita leggings.

Det ska bli riktigt roligt imorgon, åker direkt på morgonen och fotar förberedelserna.

2010-08-06
 21:19:10

Kirra brillor?

För ett tag sedan opererade mamma sitt ena öga från gråstarr, hon har fortfarande kvar på andra ögat och ska fixa det också så hon kan inte köpa riktiga glasögon förens det är klart.

Så när det gäller att köpa glasögon så verkar det just nu som att det finns en djungel av butiker att välja mellan så jag gjorde ett test där jag googlade på glasögon och gick igenom alla butiker på första söksidan.

Jag kom fram till att jag skulle absolut välja Optikbutiken inte bara för att de verkligen har kanonpriser utan för att deras sida tilltalade mig.
Lätt att hitta på sidan, inte överbelastad med onödigheter och sedan har de även fysisk butik och då känns det mer seriöst.
Det jag gillade hos dom var att man kan låna hem upp till 3 par helt gratis utan köptvång! Många vågar inte handla på nätet och när en nätbutik gör något sådant som minskar risken att få en negativ köpupplevelse så tycker iallafall jag att den är värd att besöka.

Genom att inte ha några mellanhänder så kan de erbjuda bättre priser på sina bågar och det gillar vi som skrapar ibland våra sista slantar ;P


Jag hittade dessa som kanske skulle passa mor?
Helt kostnadsfritt kan man låna hem 3 par och betalar inte ens frakt, inte heller när man sedan köper glasögon!
Rekommenderar att gå in och kolla deras sortiment på nätet för de har väldigt bra bilder på alla glasögon och man kan se de både framifrån och ifrån sidan.

Jag kommer med spänning invänta ett sortiment av solglasögon där och sedan shoppa loss lite till mamma min. =)