2009-10-29
 22:33:09

Ny dag, nytt kapitel, nyheter!

Idag lanserade vi först vår hemsida www.studio84.se jag tycker alla bör lägga till ibland sina favoriter! =) Det kommer hända mycket där och vi söker alltid nytt folk! =)

Sen åkte vi till Scandinavian Photo och hämtade våra blixtar, hem, rigga upp och göra sig redo för en plåtning som officiellt blev den första med de nya blixtarna. Förrutom att modellen blev otroligt snyggt stylad och tog poserna bra så blev ljuset helt underbart.
Galet hår vilket vi älskar!! Bilder på blixtar och sessionen kommer snart!


Bilder ifrån en kall och blåsig plåtning vid Eriksdalsbadet med fantastiska Denice Andrée som trots att hon skakade av kyla tog varje pose helt galant, från den sekund vi sa "då kör vi" så hamnade hon i en modelldvala som gjorde att hon såg varm och bekväm ut - DET är potential!

 


 PS!
Uttagsautomater är väldigt snälla emot oss fattiglappar har jag märkt, när det inte finns pengar så säger den istället att det har blivit ett tekniskt fel =) Det tycker vi om!

2009-10-28
 19:53:57

Cinderella & Metin

Idag var vi på Scandinavian Photo och ville ha lite hjälp ang vilka blixtar vi behöver köpa till studion nu när vi ev ska starta Studio 84 på riktigt. Det är inte så roligt att handla när man inte har pengar egentligen, inte ens såna saker men om det i slutändan gör att vi sparar in mycket pengar OCH tjänar mer pengar så kan det vara värt det...
Så imorgon åker vi och hämtar ett paket med två studioblixtar därifrån som bör göra vår studio MYCKET MER komplett nu, helt underbart.

Bilder kommer! =)

Sålänge bjuder jag på lite lättklätt: 

Foto: Studio 84
Modeller: Cinderella, Metin
Make up: Marianella

Värt att tillägga är att dessa två inte hade träffats innan de kom till oss =)

2009-10-26
 19:43:07

Här händer det grejer!

Det är mycket att göra för tillfället, ibland gör det att jag glömmer dom jag ska kontakta i tid för en plåtning, lite stressigt men det går nog. Mitt vanligt dåliga minne gör ju inte saken bättre =P

Det är hemsidebygge, möten hit och dit, hjälpa folk, plåta, mycket redigeringsjobb, skriva papper, affärplan, fler möten.... USCHIA! Men helre det än att inte ha något att göra faktiskt.


Melissa kom hit för ett tag sedan och ville ha lite nya bilder till sin portfolio, efter mycket hårprodukter och en make over så blev resultatet väldigt bra! =)

 När denna vecka börjar närma sig sitt slut så börjar en lång radda arbetsdagar igen, vet inte hur många dagar det var i rad men många iaf!

2009-10-22
 19:13:11

Är ni redo?

Nu är det äntligen klart, vår lilla tillkomst i studion. Jag hade tyvärr ingen före-bild på den väggen så det får bara bli efter-bild =) Det var bara vit vägg där innan iallafall.

 

 

Vi har gjort lite olika förändringar, men det är just make up avdelningen som är den största =) Nu har stylisterna ett speciellt ställe att vara på.
Vi är jättenöjda och det ser riktigt bra ut i studion nu, saknas bara lite andra saker...


Tog de sista bilderna idag i vår gamla analoga Nikon och skulle sen rulla upp filmen på rullen. Det gick inte hur vi än gjorde, jag har ju gjort det förr och tyckte det var jättekonstigt, så vi släckte lampan och tände den röda lampan, öppnade bakstycket och insåg att vi fotat på två loppisar, ute och i studion utan film i! =D Hahaha
Jens farfar somvi fick kameran av sa att det satt film i och det stog på nummer 2 tror jag på antal bilder tagna så när jag tog en till bild så steg siffran osv... men ja... fanns några bilder som jag hade velat sett faktiskt... =(
Nya planer har vi naturligtvis för vår fotografering och om typ en månad smäller det!!! =P

2009-10-19
 21:10:10

Studiouppdatering

Tyvärr får jag inte avslöja något av det vi gör just nu i våran studio, för min "bättre hälft". Men jag kan lova att det blir riktigt bra! Som av en slump så fick vi en ide som vanligt och denna gång hade vi tur som faktiskt hade nästan allt som behövdes för att utföra det.

Är inte klara ännu dock =P Bilder kommer.
Kan säga iallafall att Jens stog och sågade en bänkskiva medans han hade hicka. Hahahaha! Det gick hur bra som helst, man hörde aldrig när han hickade men såg rycket varje gång. :)

Bilder på fina Caroline Raitis som var här för ett tag sen för en reklamplåtning, vill inte lägga upp för mycket eftersom det kommer användas kommersiellt sen:

 

Häng fast i bloggen för att veta vad det är vi gör egentligen i studion! =D

 

2009-10-15
 19:32:11

Kallllllllllt

En kall dag började med morgonkaffe i Forum, sen vidare till en plats under några broar där vi hade en fashionplåtning, det gick grymt bra. Har inte gjort några bilder ännu men det kommer.

Tills dess bjuder jag på gårdagens arbete =)Halsband som ska in i butiken snart, tillsammans med Candy-kollektionen =)

Lite knasbilder på mig när vi scoutade ställen innan plåtningen idag, hittade två nya bra ställen att vara på

  
Haha =P

2009-10-12
 21:02:13

Ballonger = Ångest!!!

En session med Maria var inbokad och det skulle involvera ballonger, nu är det så att jag är väldigt rädd för ballonger så ju närmare vi kom till dagen D så fick jag mer och mer ångest.
På morgonen gick vi dit och blåste upp dom och gjorde all förberedning. Det gick bättre än jag trodde faktiskt - tills Jens sa "hur gör vi oss av med dom då?" Då kom magontet tillbaka....

Så Maria gjorde ett mycket bra jobb med att trolla bort dom åt oss =) Det tackar jag ödmjukast för!
En mycket rolig upplevelse i studion!!! Hahaha

 
 

2009-10-09
 19:16:27

Stu Gabriel the star!

För drygt en vecka sedan kom den första modellen och blivande artist som vi träffat genom modellagenturen till vår studio för att få lite promobilder på sig. Det var första gången vi hade en manlig modell i studion men det gick jättebra!

 
 Stilen på den sista bilden är visst vad som är väldigt hett just nu (skuggor osv) så jag tänkte ge det ett försök =)

Mer om Stu och hans underbara musik finns på hans MySpace

2009-10-07
 21:43:51

Luddis is the shiiit!! =)

Idag var vi på möte med studio Modelhouse Stockholm och visade lite vad vi gör om dagarna. Första gången vi provade studioblixtar och det var riktigt roligt, vi vill ju ha såna i julklapp.... =)

Påväg in till mötet ringde en annan studio här i stan och ville träffa oss. Egentligen ville de ha folk till västerås så jag sa att då är vi inte intresserade, men då ville hon ändå få in oss i sthlmstudion för hon gillade vår ansökan =)

Bästa Luddis jobbar ju där så hon fick ställa upp och modella lite vilket hon gör så gärna.
Puss på dig!

 


Hur gick det då? Jo de vill ha oss tillbaka så vi ska börja med att kolla hur de gör, lite backstage under plåtningar. Så börjar vi nog sen förhoppningsvis! =)

Idag har det varit mycket så det blir nog lite film innan det är dags att sova.
Mer jobb väntar

2009-10-06
 19:34:39

Fotogeniska och underbart sköna Sandra!

För en vecka sedan blev det mycket folk i studion, modeller, blivande mammor, hårstylist och make up artist. Så förvandlades hårstylisten till modell och gjorde ett mycket bra jobb, hon är finare än vad hon själv vågar erkänna =)

Vi plockade in en bur ifrån ica och såhär blev det:
 
 

Modell: Sandra Bergström
Fotografer: Josephine & Jens, Studio 84
Make up: Denise Lyrén

2009-10-02
 22:46:41

Yasmine

Work in progress:

 
 

Så vacker =)
Du hittar mer om henne i hennes blogg


Innan Yasmine kom till studion så hade vi ju en vacker tjej ifrån Irland på besök. Äntligen har jag gjort klart fler bilder med henne, de kommer här:

 
 

Det brinner i fingrarna, men vi får mycket gjort. Och är bara glada för mer jobb! =)

2009-10-01
 23:24:00

23:18 kladdkaka bakas!

Vi behöver socker för att kunna sitta uppe och jobba. Imorgon är äntligen en dag ledig innan det vankas jobb i helgen igen, så det blir en kväll framför datorn med kladdis i knät! =)

Vi har ännu en förhoppningsvis god nyhet som tar oss ännu en bit upp i vår fotokarriär, men vill inte säga något förrens vi vet mer, det blir i nästa vecka. Allt fler upptäcker våra plåtningar och tycker om det vi gör!

Här är den senaste vi gjorde klart, Lilie som är så söt: 


5 fotosessioner ligger på lager just nu som ska redigeras, och två tillkommer i helgen.
Full fart! Men det är tur att vi älskar det vi gör :)