2009-06-26
 23:12:11

Vad gör vi egentligen om dagarna?

 
 

Jobbar, hurså? =P
2009-06-22
 22:24:00

Sommarens snöbollar...

... - Helix Pomatia även kallad Vinbärssnäcka.
Idag vid middagstid så hör vi plötsligt en smäll på balkongen och vi ser något som har kastats in, tre pojkar gick förbi 30 sekunder innan. Jens gick ut och kollade, jag frågade vad de hade kastat - "Jag vet inte, jord eller nåt" Jag går och tittar och ser resterna av en snigel...

Paus i maten och ställer mig och torkar slem i 10 minuter från dörren, trallen, tröskeln... den där snigeln var ÖVERALLT!! Hade varit mindre jobb om de kastat ett ägg istället.
Mindre trevligt, och matlusten var borta, och jag är inte kräsen på det sättet normalt.
Det kändes som att torka bort hjärna ifrån golvet...

Tog naturligtvis inga bilder på spektaklet, så jag lägger in lite mer lugnande bilder
för att få bort bilden jag säkert målat upp i ditt huvud =)

 

Fint väder äntligen, och det lovar dom hela veckan!
2009-06-20
 18:37:46

Ny natur 
 
 
 
 

På midsommarafton visade dom två filmer om fotografer och dom ville jag gärna se, så vi plockade fram boxen och kopplade in det, efter lite knöpplande och massa annat så fick vi igång det och jag tittade för första gången på ett år på tv!!! =D
2009-06-17
 21:14:11

Vackert, bara vackert....

 

Nu blir det lite ÅstbOgar!
2009-06-14
 22:55:17

Spooky

Satans trött när jag skriver nu men tänkte iaf lägga in lite bilder sen senast.
Vi har varit på ett ställe med mycket intressant historia, ännu bara på utsidan men hoppas på att knyta rätt kontakter och få komma in en dag.

 
 
Innan det smygstartade vi lite med att fota under en känd bro för andra UE:are 


För att avsluta denna underbara, soliga helg (NOT) så åkte vi till skansen! =) Haha

 
Ska upp tidigt och jobba imorgon men visst, vi slog igång en 4-timmarsfilm för en timme sen drygt....
2009-06-09
 21:51:00

Vad fåglar gör....

... när de inte tror vi tittar
Hoppsan!

Kråkan passade på att springa iväg en bit med brödpåsen medans jag fotade måsen, det var kul att se hur han kämpade för att få hål i påsen och få sig ett skrovmål =)På Nationaldagen så var det blandade aktiviteter, bl a kika på när de släppte löst tusentals ballonger i luften - för dom är ju en del av naturen (?) och fotade bungyjumpare. 

Efter gick jens och köpte sig en longboard (lång skateboard) och håller nu på att tränar för fullt att ställa sig på den. Haha, nejdå det går jättebra för han att åka faktiskt, har själv testat lite.

Jobbet går bra, är ute och träffar roligt folk. Senast idag fikade jag med en mycket inspirerande människa som jag tänkte skriva mer om i bloggen senare. Mina ägon orkar inte riktigt mer just nu. =)

2009-06-05
 22:44:25

Regn - hej, Blött - höu!

Det bästa av situationen såklart!
 

Å självklart har jag med mig kameran nu när jag jobbar i stan =)

 

Imorgon ska här fotas bungyjump (förhoppningsvis)
2009-06-01
 21:19:24

Ny månad, nytt år och nytt jobb

Idag började jag på det nya jobbet som sagt och det gick jättebra, är lite för trött just nu för att skriva så mycket. Skriver nog mer i helgen. Men det verkar fortfarande jättebra och det var kul, jag längtar tills utbildningen är över och man får börja på riktigt =)

Förra veckan gick VÄLDIGT fort, men vi hann med ganska mycket.
Vi har fotat hundvalpar, skateare (stavning?), tårtor och mycket mer som jag inte redigerat ännu.

Hundvalparna var helt underbara, massa små svarta krull-ludna skurmoppar, dom hoppade och busade, skulle äta upp alla mina smycken och bita en överallt. Men det var det absolut värt =)

Så igår firade jag och min älskade ett år tillsammans, vi har haft ett jättebra år med både mot- och medgångar, men jag älskar den lille pricken över allt annat. Detta skulle såklart firas så vi bakade en varsin tårta.... till oss själva! Jens gjorde en ananas-hallon-vinbär-mandarintårta och jag gjorde en banan-hallon-chokladtårta med en cepeful etta i marsipan bara föratt =D MUMMA!

 
 
 
 

När vi fotade skateare (?) så såg vi en vacker gravid kvinna som jag inte kunde annat än fota, vet inte vad det var med henne men vi båda tyckte bara hon var så himla vacker. Barnen var kul att fota med solen bakom sig när de sprang och lekte =)


Nu orkar inte min skalle mer idag så det blir lite tårta i soffan med mysis