2009-01-31
 08:23:42

Vad händer mannen?

I Torsdags åkte vi till Boo kyrka för att provfota innan dopet som är idag Lördag. När vi kom dit så var det begravning pågång så vi åkte vidare till Gustavsbergs kyrka, där var det tomt iaf.
Åkte till Boo igår igen och då var det ledigt och öppet för allmänheten igen så då gick vi in. Jag hann ta en bild sen dog min blixt... batterierna tog slut dagen innan, det visste jag ju. Men jag hade bara varit noga att byta batterier i Jens blixt innan vi åkte =(

Efteråt igår så åkte vi till Guldfynd i Sickla och köpte en grej, då såg jag ett så himla fint armband med kedja och massa hjärtan som hängde, kostade jättelite men jag har verkligen inte råd just nu... =,(
Har gjort ett inköp nu på lång tid och det är en kaffeburk och kaffemått. Jag har hittills haft kaffet i påsen man köper det i, vikt ihop toppen och ställt en tung burk med oboy ovanpå för att inte släppa in luft.... inge kul att göra kaffe varje morgon så... men med denna fina så vart det en helt annan sak. =)
Ska fota burken sen när kameran inte behöver all sin batterikapacitet.

Fick ett så konstigt meddelande ifrån Ida igår, hon frågade om jag ville vara med och frezz a idag kl 13. Jag fattade ingenting, men tydligen är det även en event på Facebook, hittade den dock inte. Men det lät roligt, jag hade gärna varit med om inte dopet var då. Tydligen massa folk som står på en offentlig plats och fryser bara.... Haha

Jens syster Pernilla har fått lånat min fina klänning som jag längtar så efter att få tillfälle att ha på mig. Skulle velat haft den idag men sen kom jag på vad dumt det skulle se ut om jag hade den och sprang runt och fotade. =) jag och Jens är fotografer på dopet idag såklart =) Vad annars? Det ska bli roligt. Men det blir jeans och en skjorta med lite smycken på mig, skulle varit så fint att ha det där armbandet jag såg.... =,( Men jag får plocka ihop något liknande själv annars.


Fyyyy vad jag drömde inatt!!!
Jag hade nån katt, en helt svart och ville bli av med den, alltså den var runt mig hela tiden. Så jag bad Fredrik som stog en bit bort med luftgevär, skjuta denna katt. (??!) Så han stog och siktade, sen bad han mig locka ut katten lite ifrån skogssnåret, jag gjorde det och katten började gå lite emot mig när han såg mig, så när Fredrik skjöt så träffade han ryggen, jag satt längre bort och såg det. Sen tror jag att jag blev förvånad själv eller nåt i drömmen för plötsligt ångrade jag mig och började skrika "Lucifer" till katten och vart jätteledsen.... Rev i grenar runt mig och var verkligen ledsen i drömmen, hade samma känsla i kroppen när jag vaknade. Låg länge och bara tänkte på det hela, hur man skulle gjort efteråt osv... usch. Kramade Lucifer en himla massa när han kom och väckte mig runt 07.20 =)



Snaaaaaaaaart är det vår och sommar! Har aldrig längtat efter sommar vad jag minns, men nu gör jag det när jag bor där det faktiskt är kul med sommar! =)
Men just nu finns det en sak jag vill gå på:
På Forum för levande historia har de utställning om förintelsen, utställningen heter Holocaust by bullets och jag hoppas jag får gå på den nån dag, det skulle vara intressant!
http://www.levandehistoria.se/projekt/holocaustbybullets



Hittade lite gamla bilder =)

  

Hittade fler men bloggen ville inte att jag skulle lägga in dom så de får bli en annan dag =)
Nu ska jag sätta igång med det jag borde. Puss å hej!
2009-01-29
 20:41:49

Snälla hjälp att rädda Lipstick Jungle!!

Serien är ju precis vad vi behöver efter Sex and the City, skriv bara ditt namn och email och en kommentar för att hjälpa till att rädda serien!! Det är drygt 25000 som skrivit under hittills!

http://www.petitiononline.com/lsj777/petition.html
2009-01-28
 12:33:50

Världens bästa



Wiiiie! Igår fick jag äntligen sätta mina ekollon i två ekollonglas! :D
Jag har jättelänge velat ha såna glas och har tagit in 3 ekollon som jag gjort iordning för att sätta i.


Nu står de så fina på trappan och jag väntar och väntar på att det ska börja växa en söt ek.





Så var vi till Lindesberg i helgen och jag fick äntligen träffa alla där hemma! Det var jättekul men ångrar att jag heeelt glömde bort Fredrik. =( Men han får bli först nästa gång! =)
Vi fikade hon mamma först och sen åkte vi vidare till bror, anna och kiin. Har saknat Kiin jättemycket speciellt nu när hon har blivit så stor och förändrats så mycket. Pratar så sött och är duktig på massa saker.

  
  
  

Tog med mig massa saker hem oxå, letade rätt på resten av mina pysselsaker (weiiiiii) och sen tog jag med mig min gamla dator hem så jag kan komma åt gamla bilder som jag inte vill ska försvinna. Så jag har sprungit fram och tillbaka med 2 st 4GB minnen och fyllt och tömmt så nu har jag nästan alla gamla bilder på min nya dator äntligen! =) Har längtat så att få scrappa om dom!

Nu ska jag titta klart på The Number 23 och sen kommer Jens hem då åker vi och handlar!
2009-01-22
 08:53:53

Josephine är svanenmärkt



Äntligen har världens första svanenmärkta duschvägg kommit! Och blivit tilldelat namnet Josephine!

Ska snart åka bussen till slussen och träffa Ida, sen ska vi åka till *piiip* och där vidare till *piiip* där vi ska fika och lite annat. Kan inte avslöja just nu vart vi ska, kommer fota massor men kan inte visa bilderna ännu tyvärr. Det får bli ett senare inlägg =P

Nu ska jag svepa kaffet och göra mig iordning!




VADÄRDETFÖRENDAGÄRDETENVANLIGDAG
NEJDETÄRINGENVANLIGDAGFÖRDETÄR
MAMMASFÖDELSEDAGHURRAHURRAHURRA!!!
♥♥♥
2009-01-15
 11:26:34

Cuttlebug




VILL HA!!!
2009-01-14
 07:38:40

L:O:V:E

JAG PYSSLADE IGÅR!!!!


Majgad vad jag behövde det - behöver! Jag tog hem massa pysselsaker som straff för att jag inte fick släppa in en katt som satt här utanför som verkade vilse. Satte mig vid köksbordet och stökade upp alla mina saker och började pyssla ihop ett album tillägnat helt till min älskade.
Det var såååå kul!
Imorse gick jag upp när bejb gick till jobbet klockan 06.00 bara för att få gå upp och fortsätta! =) Det triggade mig till att gå upp minsann!

Ska snart sätta mig igen, måste bara visa vad som är min största kärlek just nu... =,(

  
 


Vill så gärna ha en symaskin.... Tänker ofta på hur jag skulle vilja sy kläder till i sommar, dels för att det är billigare för jag har så dåligt med pengar just nu och sen för att jag får dom precis som jag vill. Fast det är nog inte alla anledningar, jag vill sy bara för att sy oxå... Blir ju inte bättre när man tittar på Lipstick Jungle heller!!! Victory som är kläddesigner och sömmerska bär ju bara såna kläder jag vill sy typ!! Baaaah
Sex and the city författaren har förresten gjort ett bra jobb med den serien! Gillar den jättemycket.

Har t o m gått så långt att jag kollar Tradera efter en jättebillig symaskin, om det så är en engångsmaskin så jag får sy en gång sen löses den upp eller nåt.... =,(

LOVE
ΓΟΛΕ
2009-01-11
 09:43:26

Lucifer väckte oss...

...han kan inte sluta klampa på oss på morgonen om vi sovit lite för länge.

Igår åkte vi till Gunnar Olssons Foto som är ett Expert fast specialicerade på kikare bl a, vi tittade på ett okularkit till vår kikare och maxade mitt kreditkort där eftersom det slutar funka om några dagar =)
Det var meningen vi skulle köpt två saker till så vi kunde koppla på våra kameror på kikare och fota lite däruppe men en av sakerna var slut så vi väntar.
Längtar jättemycket nu tills det blir nästa fullmåne och inte är molnigt så man kan kika! =)

Sen åkte vi till Markoolios hem och hälsade på Jens mor och syskon.

  

Edit: Var till Forum oxå och hälsade på mina skor på Tamaris, hon upplyste mig om att det var 50% rea på dom!!!!!!!!!!!!!!! AAAAMAJGAAAAAD!!! Så jag har blivit lovad att få spara ihop till dom och köpa dom innan de försvinner! Wiiee!



Idag ska vi till Bauhaus och sen ska jag nog jobba lite.
2009-01-09
 10:10:06

Längtar...

Oj vad vi är och har varit sjuka här hemma... Jens har hostat i snart två veckor och jag hade först en elak feber som sen har följt upp med en jobbig hosta. Kan sova lite bättre på nätterna nu men det är väldigt jobbigt att vakna.

Så därför har det inte hänt så mycket i våra liv just nu, vi köpte ett xbox 360 för pengar vi inte har så vi kan underhålla oss och undvika att åka ut och handla något. Så vi sitter med massa spel och testar, jätteroligt! =)

Igår var vi i Forum och Jens ville att jag skulle handla kläder på MQ för hans presentkort han fick i julklapp, ville ju inte det men jag hade inge val =D
Blev en kritstrecksrandig skjorta, ett linne och en svart stickad väst - asfin! Sen gick vi ännu en gång förbi en skobutik där jag sett ett par jättefina skor, fick gå in denna gång!!! Haha. Tittade på och provade dom.... Im in love!!!!!! Minns inte vad butiken hette, skulle ha googlat skorna annars och lägga upp de här så jag kunde titta på dom ibland... suck(t)....

Jajust, mor har ju blivit med dator nu, sitter med den här och gör iordning den för henne, lite lathundar och så. Ska ta med den till henne när vi åker till Linde runt den 24:e, längtar jättemycket till att få åka ner och hälsa på alla ordentligt, inte bara hastigt för att åka snabbt igen. =) Saknar lilla Linde.

Nej nu ska jag dricka mitt underbara presskaffe som jag gillar mer än bryggkaffe nu och sen harkla lite konstiga bollar.
2009-01-01
 13:26:30

Aaa... just ja, Gott Nytt År älskling!!

























Sen när vi kom hem så såg vi detta på centrumparkeringen:




Innan fyrverkerierna när vi gick i stan så gick vi förbi Sally Santessons pappa!!! =) (Sven Wollter)