2008-09-30
 09:13:15

På bussen...

När jag åkte till jobbet imorse så satt det en tjej snett mittemot mig som påminde väldigt mycket om mig, mest på att hon satt där med två anteckningsblock. Skrev i ena som såg ut att vara nytt (underbar känsla det där) och tittade i det andra som såg ut att vara gamla anteckningar som ska renskrivas.
Jag glömmer jämt att stoppa ner ett av mina block i väskan så jag har till bussen, jag har väldigt mycket att skriva på väg hem från jobbet.

Satt då och tänkte på den personen som lixom lever i mitt huvud, den jag egentligen vill vara. En som åker tåg eller buss till olika ställen och länder och upplever massor, sen sätter jag mig på tåget eller bussen med mitt anteckningsblock och skriver direkt ner det jag har upplevt. Inte jättestora saker, typ turistmål och så utan jag vill titta på husen, naturen och butikerna - det är dom sakerna det finns mest att skriva om.

Jag önskar jag kunde vara den jag ibland är i skallen....
2008-09-28
 08:46:53

Löning slut...

Räkningarna tog all min löning nästan, var en månad med ganska mycket. Men så var vi även på Skärholmen och shoppa lite (jag). Saker som jag måste ha, bl a skor! Mina fötter är som filéer när jag kommer hem ifrån jobbet så nu har jag köpt två par skor som passar in i dresscoden och som är sååå fina! Så kul med skor och speciellt när de inte är dyra! =)
Stövlarna är inte så röda som blixten vill påstå, de är väldigt mörkt bruna.

Hittade en så kul butik som hette New Yorker, jätteroliga kläder som jag önskar jag kunde bära på dagarna, skulle det vara sommar och jag endast hade det som innan jag började jobb nr 2 så fanns det MASSOR jag vill ha där.Tokig vecka den som kommer, på mån och tis är sista dagen för erbjudandet jag säljer på jobbet med mobilt bredband och chefen har fixat så vi får 100 kr extra på nästa lön för varje mbb vi säljer dom två dagarna. Jag brukar sälja kanske 6-10 per dag! =) Och på Fredagen så är det ju maskeraden. Haha det ska bli kul, jobba som en indian!


Helgerna är alldeles för korta.... Nu ska jag gå och jobba.
2008-09-24
 16:18:47

Snart löning

Fick lönespecen idag, det såg bra ut. Längtar tills nästa då alla extrasummor tillkommer =) Dock går de bort direkt på diverse men ändå! =P

Fint väder två dagar i rad nu, när vi har så stora fönster här så blir man väldigt positivt påverkad av det fina vädret. Tränade idag, det var skönt fast jobbigt för jag har inte tränat på två veckor så det blev ett hopp.
Det går fortfarande bra på jobbet, budgeten lyckas jag klara varje dag nu med god marginal. Men det börjar kännas väldigt stressigt att hinna med jobb nummer 2, skulle vilja ha lite mer fritid, vill ha hit hela företaget NU!!!

VILL FLYTTA NU!!!
Lägenheten är påväg att bli såld verkar det som, det är bra. Men skulle vilja hitta någonstans att verkligen kalla mitt hem här i sthlm nu... eller vårt hem =) Det funkar det med.Är jättetrött på kvällarna nu när jag kommer hem, äter först sen tvärslocknar jag nästan. Tycker så synd om min nallebjörn som är så pigg och får sitta uppe själv. Vill inte det. Måste komma på en lösning så jag kan vara vaken till 11 iaf...

Ok, en lista till mig själv som jag inte kan slarva bort, på saker jag behöver:

- Träningsskor, träningsbyxor
- Väska
- Liten väska till min kompaktkamera
- Mer jobbkläder
- Snart laptop väska!

Bl a =P
2008-09-19
 14:19:27

Soliga fredag!

Såååå skönt att ha solklätt vatten bakom mig, SÅ FINT VÄDER! Det går mycket bättre att jobba då.

Går fortfarande sjukt bra på jobbet, nu kan det inte vara tur längre. =)
Om det fortsätter såhär månaden ut så kommer jag få en bonus för Månadens Säljare och vinner jag en annan tävling som pågår här så blir jag bäst i Sverige på att sälja mobilt bredband! Det var kul att veta, jag är inte direkt en tävlingsmänniska så sådant stiger inte åt mitt huvud men det vore så himla roligt.

I mitt nya hem trivs jag fortfarande sjukt bra, lite trångt kanske, men jag älskar staden! =)
Och min älskade Jens såklart som får lida så för att jag jobbar... ♥

Fick veta idag att på Fredag om två veckor ska vi vara utklädda hela dagen, även när vi jobbar, sen är det pub på kvällen och prisutdelning för månadens säljare. Temat för dagen är Wild Wild West så jag måste leta reda på något fransigt och mockatyger. Köpa skor måste jag oxå för dom här dödar mina fötter....

Äntligen börjar man se att det faktiskt kan bli en riktig höst, synd bara att det är som finast när jag är på jobbet så jag inte kan gå ut och fota... får försöka i helgen. Jag blir så glaaaaad av vädret! =)
2008-09-16
 14:14:53

Dom finaste...2008-09-11
 12:48:19

Mail från chefen

2008-09-09
 10:59:35

Sååå å å kalllllllt!

Sitter här på jobbet och fryser, fyller på koppen med varm choklad hela tiden men t o m den blir kall fort. Nu har jag gått varje dag med mina höga skor och mina fötter börjar ruttna ordentligt på det. Det är ALDELES för långt till lönen som ändå försvinner direkt...

Riktigt pissdag idag, talade en kvart med ett riktigt surkart idag som sög all energi ur mig. Och inte har det gått bra efter det heller. Jag vill bara åka hem och lägga mig.... nej först äta kycklinggryta men sen hem och bara mysa under täcket eller nåt....

Nu ska jag fylla på chokladen igen...
2008-09-05
 14:20:09

Ring ring! !

Nu var det längesen jag skrev här, kan uppdatera lite om vad som har hänt då.

Jag har FÅTT nedanstående cykel!!!!!!!!!!!!!! Min älskling gav den till mig i halvårspresent och jag kunde inte ha blivit gladare den dagen! Vi hade precis fått veta att jag inte får lånet på lägenheten. Min fina Betty är så fin och så rolig att åka på! Och för nån dag sen så köpte bejb sin fina cykel, nu glider vi runt sjukt snyggt tillsammans! =)

Så började jag ju på jobbet i Tisdags, hela den dagen var det mest information, vi blev ganska fullpumpade så jag hade världens skallebank när jag kom hem runt 7 tiden. Nu är det sista dagen för denna vecka och trivs redan jättebra här. Började sälja andra dagen och sålde min första order igår. Alla är jättesnälla här och man kände sig direkt välkommen.

En nackdel som jag redan hade kunnat räkna ut är att jag dricker en hel del kaffe nu igen.... suck!
Eller det finns väl en ännu större nackdel och det är ju att jag träffar min älskling ALLDELES för lite nu i veckorna, saknar honom så... är så rädd att pajja nåt där... =,(

Har fått uppdatera en del av min garderob bara för att kunna jobba här oxå, får inte ha ex luvtröjor vilket jag typ bara äger. Så det fick bli en hastig shoppingkväll efter jobbet i Sickla, hittade faktiskt lite fina saker.
Skulle ha behövt uppdatera min garderob för längesen iaf så det gör inget, får blir mer vid löning den 25:e!

Så har jag börjat träna oxå, eftersom vi får träna två timmar i veckan på arbetstid så vaffan, skitskönt! Idag tränade vi innan jobbet och det var lite segt men passande innan frukosten så man fick plats med lite extra.
Nu är det snart lunch sen förhoppningsvis en dejt med lite kärleksmums! =)


Jag hann inte lägga ut inlägget så nu är jag tillbaka efter lunchen och kan fortsätta skriva lite.

Måste hitta på något att göra här vid mitt bord när jag ringer, jag försökte rita lite men hade absolut ingen idé om vad jag skulle rita och troligtvis ingen inspiration heller. Men hittar inte på något annat jag skulle kunna göra med dötiden som blir ibland.
Det talas innebandy från båda håll av bordet här, börjar bli lite snurrig på det.

Saknar lindeborna litegrann... och mina katter. Men dock inte staden... Har insett nu vad sjukt bra jag trivs här, skulle inte vilja byta stad nu!
Vad jobbigt jag sålde precis nu när jag satt i telefonen, de är jätteimponerade av mig nu! Snart högt upp på budgettavlan! =)

Nu ska jag jobba, har inte tid med det HÄRA!! =P
Puss!