2008-05-30
 17:42:14

Fy fan!!!

Tittade på mitt absolut första avsnitt av Dr. Phil, gillar inte det riktigt men hörde att det idag skulle handla om en karl som slog och misshandlade sin fru mentalt. Och även sina barn.
Det ligger mig ganska nära så sådant är alltid intressant att höra om, skulle gärna vilja prata med nån om sådant. Som själv varit med om samma sak.

Det var verkligen vidrigt. Han gav tecken på att slå till sin fru när hon ville vara intim, för att hon äcklade honom. Han ville inte röra henne förrens hon gått ner till 90 kilo vilket hon var nu men han rör henne fortfarande inte.
Han säger slyna till sin 4-åriga dotter för att hon ibland beter sig som sin mamma. Han gör listor åt henne vad hon ska göra under dagen medans han jobbar, de ska vara klara tills han kommer hem och gjorda på rätt sätt (hans sätt) Och hon jobbar hon med.

SJUKT!!


Hur som haver, tittade på gamla bilder idag. Ojoj... ålder ca 17-19


Här är hur du hjälpte mig i skolarbetet, boob! =) Seru?


Mer stolarbete:
2008-05-29
 11:33:25

Så längesenUnderbar...
2008-05-28
 21:02:07

This is why im HOT!

Har sett att mina tulpaner beter sig lite konstigt - ändrar färg, får konstiga ränder mm. Men de taggiga sakerna har blivit ännu taggigare och är nu skitsnygga!
Klockan 8.00 imorse stog jag med handsågen i boden och sågade! haha, underbara morgon. Helt konstigt att vi båda vaknade och hade en bra start på morgonen? =)
Jobbajobbajobba, stan å sen hem. Är helt varm idag.

Har lovat att visa min länga här jag bor så här kommer det, går inte att missa var jag bor.Jag har hängt upp en söt bur med murgröna i köket:

Åsså har jag fått bajs på nycklarna, vidrigt.

Tog fram bäbistorrfoder som Tova ska äta, men allihop vill ju smaka lite. Thea var lite rolig när hon skulle åt det. Slutade med att huvudet gick ner helt och hos sprang iväg en bit med påsen där! haha Torrfoder överallt.Läste sen i bruksanvisningen för RC ersättningsmjölk för missar och här babe har du något att öva dig på, du lärde dig ju japanska idag då borde du kanske kunna översätta detta åt mig. Vill ha det färdigt imorgon.


Tova dag 57, nu är det bara ca 9 dagar kvar mer eller mindre. Beräknat få på sveriges nationaldag.

Å en stolt lucifer efter att ha gett tova en omgång (se mungipan)
Lite kladd på linsen ser jag, det var efter att ha:

Kan ju tillägga att jag bara skulle gå ut och titta på hur sadelgjorden var på stolen, om det räckte med att spänna den. Men sen stog jag där och röck ur spik, satte dit helt ny sadelgjord mm så nu ser det hela lite stabilare ut. Har suttit på den med och det kändes bra. =) Första stolen så vaffan... Men skit vilken blåsa jag fått på fingret efter allt hamrande. Sen kom den söta grannmissen som vanligt och sa till mig att gå in och ta det lite lugnt.

Nu ska jag dricka te och se om det finns något på tv. Tycker om dig Boo! =) Och tänker inte hålla det hemligt längre! Puss!
2008-05-27
 21:38:49

Rip a hole into our friendship

image824

Majgaaaad! Haha ser inte ens ut som jag på bilden...
Har fått mycket gjort idag och imorse tog mor, jag och lucifer en promenad. Han är så duktig och går brevid som en hund.

Har betalat massa räkningar idag så det känns skönt, och sedan nån vecka tillbaka så ÄR LÄGENHETEN AVBETALAD!! =D Sååååå skönt!

Har inte så mycket att säga, visar lite bilder istället. Av nån anledning är jag gladare. Har börjat vattna mina blommor igen som tog mest skada av att jag mådde piss.


Micron fick en söt... nånting som känns roligare att lägga saker på än rakt på micron.
2008-05-26
 18:47:01

Ny vecka, nya idéer

Idag tog jag mig ner på stan själv först och postade, tittade in på loppisen en snabbis och såg att han äntligen ställt ut något som kan användas som utebord (har bett om det) så jag å far åkte ner senare och köpte det. Plus den uuuuunderbara spegeln med fasat glas, försök hitta den för 150 kr nån annanstans. Å den söta minibakbrädan, tänkte ha den i köket.Nedan: Skivan på bordet är borttaget, skrapat och ommålat. Under verktygslådan torkar ihoplimmad panel som ska bli grunden för den nya bordsskivan. I bakgrunden är bordsbenet delvis skrapat och ena benet limmat. Och den söta minibakbrädan är målad med tjoooockt lager färg!

Idén med bordet: Ny skiva som ska kaklas med kaklet på bilden, imiterad sjösten med oregelbunden yta och skärning. Tanken är att det ska vara lika rangligt att ställa en kaffekopp på bordet som att sitta med stolarna på markstenen. =) Pappa tror jag fått en skruv lös.Kaklet var bästa fyndet idag! De skulle kosta 12kr STYCK (ca 525kr kvm) och det är 30 stycken - fick allt för 50 kr på Parkett & Golv. Kommer strosa på deras lager fler gånger kan jag säga.

Men oj vad glad jag är över spegeln, ska gå ut och pussa lite på den igen!
2008-05-26
 09:11:56

Varje morgon klockan 06.30

Betrayed one more time,
But somewhere down that line
You're gonna get what's coming to you

Look at me now,
Look at me now,
Look at me now!

Pull it out from my back,
Soon I'm the one that's on attack,
Can't wait to return the favour


Sååå underbart å sen kasta sig på stereon och vrida på den ännu högre!! MAAAAAAAHHHHHHH!!!!

Fortsättning följer med kanske en gladare dag.
2008-05-25
 20:04:30

Never more, never more...

Det var väldigt längesen jag gick min runda i skogen, gjorde det nyss och det var riktigt skönt! Hade bara Pale i öronen. Vet inte varför, den har fastnat.
Plockade lite blommor och plötsligt kom det en liten ljusblå fjäril och började flyga* brevid mig en liten bit. Tror det var Thea som hälsade på.

* Säger man flyga om fjärilar?

Har gjort två av de skyltar jag planerade att göra, men vet ännu inte hur jag ska placera dom ute sen, hylla eller på bordet bara emot blomkrukan så man ser direkt man går in vid min gång.
Är inte så sugen, har inget att skriva idag. Egentligen VÄLDIGT mkt men vill inte ödsla min tid på det...
2008-05-23
 18:32:59

Träningsverk AB

Den här dagen började med:

TAB
Ctrl + A
Ctrl + C
Alt + TAB
Ctrl + A
Ctrl + V
Pil uppuppuppuppuppuppuppuppuppuppupp
Miniräknaren: <summa>x0,2=
Alt
Pil nernernernernerner
Enter
Alt + TAB
TABTABTAB
Högermusknapp på tagentbordet
Pil nernernernernernernernerner
Enter

Och detta var för att skriva ut EN order, skrev ut ca 30st imorse....suck
Nu nyss såg jag att bara sladden till USBhuben hade trillat ur så inte musen funka...Gårdagens massagöra
Köket: Bort med ekbordet
Vardagsrummet: Ner med bokhyllorna från sovrummet, ut med allt från kaffebänken
Boden: STÄDAT!!!

Fixade till en sak i vardagsrummet iallafall, min tidningstjosan! Det är överdelarna till bokhyllorna
Sen var det dags att fixa min pysselhörna, kan inte gå längre utan att pyssla!!Mina f.d badrumsskåp som jag ska ha smått i, har bara lagt snygga (läs fula) "underlägg" på hyllplanen.
Åsså skylten som jag började på häromnatten! Vart inte helt som jag tänkt mig men det var nog troligtvis för jag hann få en ny idé mitt uppi så det blev lite halvhjärtat. Är ofta otrogen emot mina idéer... inte stolt över det.

Köksidén är att sätta ett barbord lite över kaffebänken längsmed gången från dörröppningen, kommer bara få plats med en barstol troligtvis men det gör inget för det är bara jag som sitter där själv och det händer inte så ofta, när jag skriver typ. På kaffebänken som står där nu på bilderna ska bänkskivan bytas till en samma som de andra köksbänkarna (betsa svart/brunt) och ALLA luckor, både på köksskåpen och kaffebänken ska bytas ut emot rena renoveringsobjekt som jag håller på och letar efter, såna som skänks bort typ och det ska vara profil. Inga pengar - massa jobb bara! Haha
Städade igenom ett skåp och hittade jättefina kaffemuggar, antar att det kanske är Stefans men wtf.

Lite mer plock idag i bokhyllorna och några av mina precioso klockor högst upp.
Var på Hon & Han idag och hittade äntligen något som funkar som drivhus, och en lykta som hade ett glas borta bara, fick den för 50%! Sweet!Är så kärlekig av mig nu, vet inte varför men så det blidde en söt blomma på stan! =)
2008-05-21
 22:42:47

Kan inte sluta!! [Fetish]

Besatt av att lukta på mitt eget hår (eller nån annans) när man nyss tvättat med fruktis schampoo.... det är så underbart!

Fick just en rolig idé, var på Granngården idag och frågade lite rosslig i halsen om de hade drivhus. -Va? Sa hon och nu kom jag just på att det vore kul att se reaktionen om man harklade sig, skrattade till lite för att man lät så konstig i halsen och först säga lite tyst "ursäkta mig" varpå man tar i HARNIDRIVHUS sa jag....
Hahahaha!


Jiiii äntligen är mitt pyssel hemma! Nu när jag kanske kommer ha något ställe att ha det på! På första bilden visar bara lite av mitt andra pyssel jag har i sänglådan. FULLT! Finns alltid något att göra där...Soon to be a barbord! Åsså två av dessa underbara stolar!Gardening i köket idag, inte hittat drivhus än men letar. Såå fina krukor! Köpte för 1 kr styck på en utförsäljning.Tova dag 50Hann med mycket skolarbete förra veckan med:
Men jag kom just på vad jag måste göra nu, har ju glömt. Ska på hemligt uppdrag i lekparken en bit bort. Måste ha sand till mina kaffeplantor och jag känner mig så dum att bara gå och ta så jag tar med nån katt som täckmantel.... typ lalaaala om nån kommer förbi.
Iof klockan 22.40 på kvällen så kanske man mer tror att jag är där och lägger landminor... aja

Puss hej!
2008-05-20
 20:05:58

Gör en blompinne medans du väntar!

image785Jag VET att om jag hade ex en frisörsalong eller någon form av "sitt-ner-och-vänta" salong så skulle kunderna få sitta med något litet pyssel medans de väntar. Jag skulle absolut inte ha ALLERS ligga framme utan de skulle få pärla, scrappa eller göra annat pyssel medans de väntar på sin tid.

När jag kom hem efter att ha sökt igenom hela Linde och Fanthyttan efter någon form av drivhus så kände jag mig sjukt pysslig! Hade flera idéer som vanligt men medans jag tittade på Judge Judy så blidde det 3 blompinnar. Fina va? =)
Jag börjar få lite borrelia på att jag inte har något att sätta in mina odlingar i. Kan inte ha de stå som vanligt folk på mina fönsterbrädor, varför? Jo av 4 anledningar: Lucifer, Thea, Tova och Lillen....


Var och letade bord idag med, till min uteplats. Är ju lixom inte ett bord jag har nu, det är ett blombord som jag tagit botten och lagt på ovansidan kan man säga. Väldigt ostabilt med charmigt dock.. Hittade istället för ett bord 3 stolar och en soffa.
Vi stog där och pekade bland de fina utemöblerna, folk stog och tittade och åå:ade och hade sig. Så tittar jag på sidan av ett av husen och ser en skräpig stol med det älskade fina "korsryggen" på och frågar om det var en skräpstol? Ja sa han, han ville ha en hundring för den. Så såg jag att det fanns en hel soffa.... såååå fin. Köpte den inte dock, men åker nog tillbaka om jag känner mig själv. =)
Å herregud nu har jag suttit för lä......
2008-05-19
 20:05:31

Ensam med fullt av idéer [edit]

...som vanligt.
Det är många som frågat mig hur det går till där uppe på mig, i skallen alltså. Har alltid sagt att de inte vill veta, tror jag fortfarande inte men här är ett ex. från idag.

Fakta: Hittade jättesöta kryddflaskor på loppisen idag, 9 st tror jag. Köpte dom och tänkte att jag skulle ätta upp en hylla i köket med dom på. Är fortfarande lite tomt på de få väggar jag har där nu när ena har ett stort hål i =)

Tankeverkstad: Ska titta om jag har en lagom brädbit eller kanske två? En längre eller två korta, undrar om alla flaskor får plats på bara en, hyllan blir ju inte så lång eftersom väggen där jag vill sätta dom är rätt kort. Tittar vad jag har..... En panelstump! Perfekt! Ska se om jag har konsoller eller bara beslag att sätta upp den med. Hm... bara två beslag kvar, om jag ska ha två hylor så MÅSTE jag ju ha 4 stycken beslag. Har två andra men de måste ju vara lika annars ser det dumt ut.
Hm... sätter mig en stund. Men om man gör något i trä då? Sågar ut egna konsoller kanske? Jag ritar upp och provar. Har en gammal furuskiva ligger. *ritar, sågar, slipar* Det gick ju bra, och vart riktigt snyggt. Men jag får nöja mig med en hylla idag för jag orkar inte såga två konsoller till.

Åsså kom den till. Den ligger och torkar nu så jag sätter nog upp den om nån timme.Nu har jag satt upp hyllan och kryddburkarna var ju som gjorda för den hyllan, hittade inget bra tyg eller "bonad" att hänga på pinnen jag fixade, har en jättefin med kaffeböner på men hittade den inte nu, så det fick bli en temporär sålänge. Sihér ser det ut nu:Har äntligen fått hem klockdelarna jag väntat på för att kunna laga min underbara Jerome & CO klocka, den stora fina vita saken jag visade för ett tag sen.

Beställde fröer för ett tag sen för jag måste ha nya roliga fotoslynor. Hittade jättefina passionsblommor som jag ska prova få till. Åtminstånde en blomning så jag hinner fota =)
Beställde kaffeplanta med, jag har ju både kafferostare och kvarnar så nu blire egna bönor så jag verkligen kan bjuda på mitt egna kaffe! =P


Tova dag 47:Har köpt en digitalvåg nu så jag kan väga henne, ska ha behövt gjort det innan men har hela tiden glömt det. Så nu behöver jag bara lite batterier så jag kan slå igång den. Hon vägde ca 3 kilo när vi var hos vetrinären, och nu har hon blivit synligt större så det sk bli kul att väga henne.
Måste väga bäbiarna sen med, fast det hade jag redan vågar till.


Många frågar mig hur jag både har tid med allt jag gör, men även vart jag får all energi ifrån. Tiden tar jag mig helt enkelt, jag vilar inte förrens jag ligger och sover så gott som. Har några få tv program jag tittar på men annars sitter jag aldrig still. Oavsett om det är jobb, renovering eller pyssel.
Energi till allt har jag egentligen inte, det handlar nog mer om jävlarinamma för ibland när jag bara har en skitskruvdragare hemma som inte har fulladdat batteri så kan jag sitta där med den och kämpa med att få i endast en ynka skruv genom att dels köra tills den dör och medans jag låter den pausa en stund så gråter jag högt för det är så frustrerande, men sen biter jag ihop och skruvar i lite till åsså gråter jag... hahaha men sen när skruven är i så sitter jag där så stolt och skrattar åt vad rolig jag själv är! Haha =)
Använder oftast torx så nej jag har ingen skruvmejsel till det för att skruva i skruven för hand.

Har plitat ner en liten lista på vad som gjorts här hemma sen jag flyttade in i November 07:

Nya tapeter i vardagsrum, sovrum, hall
Nytt golv i vardagsrum, sovrum, hall öv.
Bänkskiva placerad i "tvättstugan"
Sågat hål i köksväggen, reglat upp den och fodrat
Panelat köket
Bytt köksluckor
Byggt ut garderoben i sovrummet
Byggt egen skjutdörrsskena till garderoben
Lagt plattor på uteplatsen
Målat badrummet
Byggt egna badrumsskåp, satt upp stor spegel
Bytt blandare i kök och båda badrummen
Målat båda jobbrummen vita
Satt upp hyllor i jobbrummen (2 rum, ca 45 hyllor)
Väggmålning badrum
Slipat hela trappen
Betsat och behandlat trappstegen
Nya lister och foder i vardagsrum, hall, sovrum och kök

Kunde inte komma på mer.
Och ett STORT tack till bror Jocke, far Pappa och karl Stefan.
Även tack till paddapadda Anna och mor Mamma som stått ut med mina idéer. =P


Nu har jag sjukligt ont i huvudet och orkar inte sitta här mer, tror det var colan som gjorde det. Men som vi alla vet så finns det inget bättre än att plåga sig själv så jag lägger upp lite mer bilder bara för att få sitta här längre.... suck2008-05-16
 09:13:23

Ska aldrig mer äta banan!!

Jag vart sugen på något att äta innan frukost, en banan kanske. Skulle just ta en banan och såg en konstig knöl på en av bananerna. Petade lite och den var mjuk, trodde det var nåt som droppat ner på den och bildat hinna, typ fil eller nåt. Tog en tandpetare och petade hål på det och i var fullt med små ägg!!!???

BLÄÄÄ!!!! Jag tänker aldrig mer äta banan.... jag som älskar banan och chokladsås... suck


Jag har ju inte berättat den stora nyheten förresten! STEFAN HAR FÅTT JOBB!! =D Äntligen kanske min ekonomi inte styrs neråt mer, lite jobbigt har det varit med det.
På måndag börjar han och det kommer vara hela dagarna =,( skiftjobb + Lunds

Jag får vara hemmafru helt enkelt, nån måste ju göra av med pengarna han tjänar.

image761
Di hus som ska möbleras denna gång


Sitter just nu med skolarbetet, det går bra. Denna gång ska jag lämna in ritningar på ett helt hus (möbelritning t o m) och några frihandsritningar där man ska ha förstorat upp bilder ex med hjälplinjer. Äntligen!! Förstora upp och ner är en av de grejer jag har lätt för, att se perspektiv hur allt förhåller sig till varandra.
Det roliga var att man skulle rita typ skalbaggar =)

Nu är jag hungrig, måste äta nåt. Vet vad jag inte ska äta iallafall...
2008-05-15
 22:53:44

Min alldeles bästa kärlek!

image760

Min bästa älskling Lucifer! Du är speciell! =)
Så mysig pose så jag var bara tvungen att lägga in han innan jag somnar!
2008-05-15
 19:24:20

Helveteshus!!

Varför skulle det ligga där det ligger.... annars hade jag ätit lik för att få ett lån på 1,6

Världens finaste jävla hus med alla tillbehör


Suck.... en annan gång, en annan tid...

2008-05-14
 19:47:15

Roligt med kaffe igen! =)

Igår talade jag om att jag hittade två fynd, här kommer det andra.

En rolig byrå av något slag, kostade typ 80 kr så jag såg RENO på den direkt. Det roliga är att det är två dörrar på kortsidorna. Så denna blir en serverings"vagn" fast utan hjul tänkte jag. I skåpen kommer det stå fikaporslin och uppe på står nog mina kaffekvarnar sen eller möjligen kaffebryggaren t o m.

Köpte den såhär:Gjorde det såhär:Nu ska det bara ådringsmålas lite på den nya ramen, och lackas. Fin va? =)
2008-05-13
 20:49:54

Natur, natur, natur - å en skatt!

Min underbara trädgård
Å brorsEftersom jag ska vara tvärt emot alla andra så kan jag visa mitt hem i ostädat (ost ä dat) skick, eftersom det är typ så jag lever i jämt just nu:

Köket

Vardagsrummet

Hall öv.

Sovrummet

De två jobbrummen
Idag gjorde jag två bra fynd, men ett av dom roligt.
En liten minirenovering blev det på den med, men jag hittade inte rtt tyg så det fick bli en provisorisk sålänge. Vill ha antingen brunt skinn, eller mossgrönt sammetstyg. Här har jag satt in Swarovskikristaller, titta på den fina:Före - Efter
Den som inte vet så är det en klockgömma, tyvärr saknar den glassidorna men fixar man detta så får man ut en slant för den sen. Sök på avslutade auktioner på Tradera och se, minst 3-400 kr - jag köpte den för 10 kr.


Tror Tova kände en spark i magen imorse, hon gapade jättekonstigt som jag aldrig hört förr och hon verkade ha ont på nåt sätt, fast det gick över fort. Har beräknat att hon ska få omkring den 6:e Juni.
2008-05-09
 20:57:20

Helt otroligt, piercingarna åkte ur!

image702Onsdagsmorgonen började tidigt, målet var att få upp stefan i tid för en jobbintervju och som han ser ut i ansiktet med allt skägg så hade vi mycket jobb innan det var dags. Som vanligt tog det ca 15-20 minuter att raka honom och jag fick faktiskt klippa på skägglängden!
Sen åkte alla piercingsmycken ut, det var en syn. Såg badrumsväggen på andra sidan genom septumhålet men det var det värt.

På bilden är det alltså de (få) smycken som åkte ur, inte de i öronen.
Intervjun verkade gått riktigt bra iallafall.

Nog om det. Det händer lite på Tovafronten med, kolla vad knubbig hon är. En liten rolig/tråkig händelse idag när jag tog ut henne medans far och stefan satte upp staketet på framsidan. Tova stoppade i sig en liiiiten sån svartmyra och den bet sig fast på hennes tunga så hon fick jätteont och började dreggla massor, fick ett litet sår på tungan men nu är det bra igen. Var bara så synd om min gumsa!


I trädgården händer lite nu, körsbärsblommorna slår ut. Tyvärr är de vita =( vill ha de underbara rosa... men de är ändå fina. Tulpanerna slår ut varje dag nu, alla olika sorter en efter en. Köpte ett litet sött blombord på loppis idag, 30 kr kosta det - billigt för det fina.
Har satt staketet nu som sagt, ska bara slipas där det sågades och sen målas innan Måndagen då det ska regna.

Mamma kom förbi igår med en solros till mig, älskar solroser och blev jätteglad. Den var så fin!
Sista bilden är.... jag vet inte vad jag gör där ärligt, så jag tänker inte försvara mig.Hämtade lite saker till trappen idag, ska börja på väggsidan nu och kapa till mdf till "bp:n" som blir längs hela väggen. Sen på med lister som rutor och sen handtag uppepå det. Blir så bra så.


Tre knas-tova bilder.

2008-05-07
 22:38:46

Djävulen la en pruttkudde på Guds bästa stol

Ok, en uppdatering.

Huset - För mycket jobb invändigt som skulle kosta ganska mycket pengar totalt, så vi letar vidare.

Innan husvisningen var jag med Tova till vetrinären och kollade hennes mage och det finns bäbisar där inne!! =) Minst 1 st sa hon, men möjligen två. Även för tidigt att se hur många det blir, men det var defenitivt bäbis i magen. Jag såg den röra sig! Min bäbis ska få bäbisar....

Hälsade på pappa Max idag med, lika mysig som vanligt. Kommer bli sjukt keliga kissar från dom.

Lite sköna bilder från min promenad igår på kvällningen:


2008-05-05
 21:36:51

Gussel INTE Guldsmed, Cissi....Nej Cissi, inte hytta det ligger åt andra hållet
Hur tänker vi då? Jo, vi fick höra idag att de inte tar bud under ca 480 så vi utgår ifrån det. Tar med Ekman imorgon på titten och ser vad han säger behöver göras, blir det sen aktuellt fortfarande så tar vi in en fackman som kollar allt och ger en ungefärlig budget på det som måste göras och ev. på det vi vill lägga till.

Vad vill vi då? Jo hela förrådet bort och bygger istället på huset i samma långa så huset blir som ett hörn och där de två husen möter varandra har man en glasgång typ där man går emellan. Och i nybygget finns ex mitt företag och ev ett till sovrum eller vardagsrum. Denna kostnad är inte fullt så stor, iaf inte för oss som har mycket hjälp med bla skopa mm gratis.
Sen vet vi inte inne ännu, men det viktigaste (inte men det är kul att säga) baksidan där ån går...

Den nedersta bilden visar lite hur vi tänkt isåfall, röjer upp i samband med att hela gräsmattan grävs upp och kastas om (gratis) och längsmed hela å-biten gör man plant och lägger stenplattor, i kanten där gräs möter sten är egentligen en stenmur (denna måste vara för att hålla upp den nylagda gräsmattan som sluttar neråt) i stenmuren är små gluggar här och var som man fixar till snyggt. Muren går även på sidorna med samma gluggar och från husets baksida går man nerför en stentrapp (smal) ner till vattnet och där det står en skruttbod nu, tar man bort och lägger lite plattor och sätter en större uteplats med parasoll osv... utmärkt grillplats.

Planer måste man ha om man ska ta sig nånstans. Det bästa med denna är att huset inte är dyrt vilket gör att det skulle vara möjligt att bygga till rent ekonomiskt. Och potentialen är ju enorm pga vattnet bl a och den stora ytan som tillhör (5000 kvm tomt)

Så ser det ut nu, vi får se vad tråkmäklaren säger imorgon!
2008-05-05
 14:56:01

Oändligt med kaffe!!

image644Underbar morgon som började tidigt, och innan jag satte igång och jobbade så tog vi en promenix och jag tog naturligtvis med mig kameran. När jag hade jobbat färdigt tog vi en kaffe på framsidan där jag satte mig och gjorde färdigt mina söta kaffeflaskor som stått länge och väntat. Har kommit på en idé med tagsen så jag kan skriva vilken sorts kaffe det är på varje flaska.
De blev så söta! =)


Imorgon ska vi åka och titta på huset i Gusselhyttan med mäklaren, ska bli intressant vad han har att säga. Svärmor åker nog med och det ska bli kul att se.... haha


2008-05-04
 22:16:57

Fint väder = Kameraslyna
Den sista kallar jag "Nehe, du var ingen korv?!"

Var ner på stan en sväng och postade och det blev ett minibesök till loppisenÅkte ner till familjen brodal och käkade korv sen... haha efter jag ätit hemma. Det var himla gott! Fotade massor men hann bara ta några få bilder med min kamera för det värsta som nånsin kan hända hände idag!!! Batteriet DOG!!!?? Måste köpa två extra batterier, blir så mycket fotande nu...

2008-05-03
 20:37:59

Sötaste ever!

Måste ta en paus, idag är det mycket.... gick ifrån jobbet en stund för att titta på nåt stefan skulle visa, sen kom jag på mig själv stå och göra rent kryddburkar till en hylla jag nyss snickrat ihop och målat. Så pausen blev längre än beräknat, och utan att jag ens tänkte på det.

Men nu sitter den uppe, putsad, tillfixad och funkar fint:Åsså kryddburkarna som äntligen fått en hylla ovanför hålet i väggen! =)Morgonkaffe i solen...


2008-05-02
 21:34:26

Pysseltips! Shabby Chic´a själv!

Det hann komma lite regn idag och jag blir så sjukt pysslig när det regnar, så jag drog ut min ena sänglåda som är full med olika pysselsaker och fick för mig att göra lite shabby chic prylar. Eller börja iallafall.

Dekorerade ett ljus, ville ha offwhite bast runt men hittade inget så jag fick ta organzaband ur... ja min egen shop helt enkelt! =) Sen började jag på ett skrin som jag tänkt länge jag ska göra. Vill lägga lite smycken i där.Det är jättekul!

image614
Tandläkardag för oss båda här, jag åkte ner först och betalade 500 kr för att veta att jag skött tänderna bra och min ömma tand bara var ett ställe som var svåråtkomligt med tandtråd så det har inte blivit rengjort helt. Inge karies eller nåt! Så skönt. Belönade mig med en klänning =) Men visst är den bedårande??!


Brillorna är ju obligatoriska!

Hade tittat på en svart men när jag såg denna prickiga så sa det bara klick!
Med denna i trädgården kanske man får ett rykte här, men nu kanske jag passar in i desp. h samhället!

Dagens JosePHine uppifrån är ju söt!

Efter tandläkaren gick jag å mor till en blomsterbutik som ska stänga och säljer nu ut massa kuliga saker, kom till kassan med händerna fulla i saker, både jag å mor. (bara mina saker hon hittade inget) och totalt betalade jag 99 kr! Här är vad jag hittade!Åkte hem och kollade hur stefan hade det med sin värkande tand, inte bra. Han ville ner och dra ut den akut men priv tandläkaren han går till hade stängt så jag sa till att ringa folktandv. istället och det gick bra. Han fick komma till min tandläkare där och det gick jättebra. Visade sig att pulpan var blottad ordentligt på en visdomstand = AJ! Han har vaknat 2 morgnar i rad nu och tagit tabletter... så synd om han.

Så idag är vi båda duttiga!


MIN LILLA POLKAGRIS!

Har tvättat gamla nycklar idag och skrivade sen isär ett fynd jag nyligen gjort och tvättade rent den, ska sätta ihop den, leta på lite nya delar och fota sen. Kanske när den sitter på plats på väggen där den är planerad att sitta! =)