2008-03-28
 21:53:00

Bye bye baby...

Fram och tillbaka, fram och tillbaka... maskin här, slippapper där
Nu har vi dragit igång ordentligt med trappen, i Onsdags när jag började själv så klumpade jag mig lite... klämde mig rätt ordentligt å fingret blidde svart inom några sekunder. Två dagar sen nu och fingret är brukbart, använt, islaget, utskällt och bara lite mindre quasimodolikt.

Hömtade mig en ny mobil idag med, skönt att slippa den knakande gamla saken. Det har vart dags att byta men jag har bara inte erkännt det för mig själv. Himla kul mobil, ska bara få ner inställningarna till mobiltv så ska jag testa det =)

Trappen ja.. det har gått sönder 3 maskiner hittills och har köpts en massa slippapper, några småsår här och där, katterna har trampat runt i slipdammet och sen gått in i vardagsrummet.... som har svart golv... eller ja under dammtassarna ska det finnas ett svart golv iaf.
För tillfället ligger ett liiiitet tunnt dammlager över allt i hela lägenheten, men tar inte bort allt grundligt förrens slipningen är färdig, vilket den bör bli nu i helgen.
Nedan är bilder på spektaklet och sista trappbilden med färger är fixat i photoshop för att se på ett ungefär hur det kommer se ut, har satt dit ett svart golv som det sen kommer bli i nån variant. Tror jag... blir det trägolv så blir istället det grå på trappstegen brunt.Jag har funderingar på att byta ut handtagen, vet inte till vad dock... men då vill jag även ta bort spjälorna och sätta nåt annat passande. INTE träreglar som det är nu...
Vill flytta/sälja akvariet och sätta en snygg byrå under trappen istället egentligen... framtidsplaner kanske..
Once a slime never a gentleman?


Inom kärlek, hur många olika sorter finns det att älska? Alltså typ player, gammalmodig osv... och hur ligger procenten i Sverige uppdelat på dom?
Om man en gång varit brutalt otrogen, och då menar jag under en tid och inte berättat nåt samtidigt som man låtsas som ingenting, kan man nånsin bli normal igen?
Kan den som blivit bedragen nånsin lita på att det inte händer igen, med nån annan?

Människan har ett inbyggt system som hjälper att komma över dåliga saker som hänt och vissa förskräckliga saker kan man helt komma över, men varför sätter sig just detta som en strypsnara runt hjärtat?
Om den man älskar har gjort en illa på något sätt så kan nog ingen säga emot om att man aldrig riktigt kommer över det. Och vad säger detta?
Många..... otäckt många människor gillar inte kärlek och allt vad det innebär, tycker rent ut att det är skit och bara töntigt. Och varför? Det är en drog och en medecin som ibland kan hjälpa bättre än alla lyckopiller, droger eller smärtlindring man kan få tag i.
Man kan få problem med hjärtat fysiskt så man riskerar livet genom att bli lämnad av någon som betyder mycket för en. Varför är många så rädda att göra en annan lyckig? Att själva bli glada?

För sanningen är den.... att absolut de flesta som inte vill ha med kärlek att göra är olyckliga, ofta på dåligt humör och har lätt för att reta sig på andra eller annat.

Jag älskar kärleken och ibland kan jag tro att jag mer vill åt den än själva personen...
Har en gång ersatt bristen på kärlek i ett förhållande med en dyrare och farligare drog än många, har ännu inte helt kommit ur den men har tagit stora kliv.
Det värsta man kan göra, sägs det, är att bli beroende av en annan människa. Men vad betyder det uttrycket? Jo att det inte är bra att bli det för NÄR det tar slut så kan det vara jobbigt att ta sig ur beroendet. Man antar och tror alltid det värsta, förutser och ja... håller där inte med Metallica om att  "To secure peace is to prepare for war"
Så ser pessimister på livet, tack gode gud för alla skyttar! ;)

2008-03-26
 14:22:52

Wanna feel what it´s like beside you...

Har fått lite gjort idag äntligen, var så fint väder när jag vaknade.
Börja med att putsa på väggmålningen i badrummet som inte är färdig ännu, måste ha mindre penslar och inga skräpsaker...
Sen satte jag upp handukshållaren!! Å sen gav jag mig på pippisarna i vardagsrummet och nu är de på plats, mina bäjbisar! =)

Sen då... Jo! Jag testade slipa färdigt ett trappsteg och det gick bra, bara jag fick lära mig bamsemaskinen så gick det bra, saknade lite Benassi där faktiskt... hade vart kul att haft i lurarna. Gick till grannarna och tala om att jag kommer väsnas lite. Det var riktigt kul att gå bärsärk men det blir svårt på kanterna sen istället... =(
Å sen plockade jag ihop... eller nej jag kapade en låååångt hylla till två, ska bara fixa nya baksidor, inga masonitskräp bakom å sen en spotlight top på där... Yesh!

Fyller på med lite knäppisar där ja... å mina favvostrumpor!
Ok inga tankar idag........................................

mhmm.... ahh..maaaahhhh.......... jo det har jag..
Nutidens pigor, housekeepers, städhjälp mm är inte det samma som dåtidens slavar ändå? Det går ju lixom inte att förklara men nutidens lagringsmedia är ju som dåtidens kasettband eller LP skivor. Det måste ju bli samma sak?
Dessa människor får lite betalt och har fortfarande dåligt rykte (börjar vända lite ändå) precis som då. Och visst de fick bara en måltid eller en tandborste för att borsta tänderna men det var ju himla mycket då. Sen senare i utvecklingen så fick de kanske 50 öre och då så var det säkert lika mycket värt som den summan dagens hjälpredor får - så vad är skillnaden? Ok, vi köper och säljer dom inte, men vi hyr. Det känns ju nästan ännu billigare...

Och vidare i diskussionen, man får inte säga "slav" för folk vänder sig om. Men i sexuellt perspektiv så reagerar man inte alls på slav, det är normalt. Precis som att en.... ja nu ska jag inte vara sämre själv men att en "utlänning" säger "niggá" och alla skålar, men sen när en vit säger det så sitter han snart i domstol och försvarar yttrandefrihetens gränser.
2008-03-25
 19:51:19

Vart kommer snö ifrån - egentligen?


Min älskade Lucifer fick följa med ut i snöyran idag när jag skulle skotta, han älskar snö och tjatar jämt att han vill ut så det passade fint. Han är redan stor men han blev ännu större nu, han är så söt min puss....

Ok, sista funderingen för idag... [lovar]
Vad bestämmer om det är en maskin eller en apparat?
Måste maskinen ha motor? Neee så kan det inte vara heller....
Jag vet egentligen inte skillnaden förrens jag säger det högt, typ tuggummiapparat funkar ju inte.

Vad är kamera ex? Apparat? Det är ju ingen maskin.... eller?
Och nu har jag sagt apparat så många gånger i skallen så det låter dumt... apparat?
Ok jag skulle inte tänka mer, men varför blir det så? Att man glömmer innebörden med ordet om man säger det upprepande....


Som sagt... min hjärna är min fiende...
______________________________________________

Testade hur slipmaskinen skulle låta imorse och glömde att påsen inte satt på... som tur var hade jag ingen tröja så det blev bara på (och innanför) byxorna..

2008-03-25
 08:17:26

Build up in two

Imorse medans jag lyssnade på hur kaffet trillade ner i glaskannan så tittade jag ut på baksidan och såg en man bära ut julsaker till förrådet, allt var perfekt nerlagt tillbaka i sina lådor och förpackningar.
Tänk om han bodde själv, inte hade det sett ut sådär då?
En man behöver strukturen av en kvinna i sitt liv, hon ser till att allt sköts rätt, ser snyggt ut och att alla är glada. Han ser till att alltid hålla henne sysselsatt...

Även när vi inte ser att vi hjälper varandra så gör vi faktiskt det. Som han, han tänkte säkert bara "varför måste jag göra det här jämt?" men insåg inte att hon hade fixat till det för honom så det blev enkelt. Lindat in alla sladdar, stoppa tillbaka i rätt förpackning så det går att hitta igen nästa år.

En man vill ofta ha en medalj för varje utfört arbete, för det är så viktigt de dom gjort och förtjänar då en medalj. Javisst, absolut. Jag har inget emot att berömma och tacka för mig.
Men om vägen till mannens hjärta går genom magen, för vi vet alla hur de tycker maten är viktigaste delen av dagen, varför får då inte vi som lagar den en medalj för varje måltid vi förlänger deras liv med...

Utan mat, inget liv...

_________________________________________

Åsså lite cheer, wiiiie
Status: In Transit - On Time

snartsnartsnartsnartsnartsnart
_________________________________________
Fundering: Finns det nåt sätt man kan sitta med benen (normalt) för att kapa blodtillförseln?
2008-03-24
 22:33:47

När slutar kunden ha rätt?

Vart går gränsen och vad betyder egentligen att kunden alltid har rätt?
Uppenbarligen kan inte kunden komma med vilken önskan dom vill, men ändå, kunden har alltid rätt när butiksägaren instämmer?
En butik har regler att följa och lagar även...

Men som jag nu, har tapetserat min hall med en grå tapet, beställde två rullar för att göra ena delen av väggen och sen när hålet i köksväggen var färdigt så kunde jag beställa mer tapet och sätta resten och nu när det sitter så ser man tydligt att den senare tapeten är mycket ljusare....
Jag lämnade lappen som följer med tapeten och sa "Jag vill ha 3 till rullar av den här"
Talade med ECO som sa att det 9 siffriga (eller vad det är) trycknumret kan vara fel och att jag skulle kolla det. men har verkligen jag gjort fel då? Jag bad att få denna och gav lappen där allt står på... där är det en tvist om reklamation och det är inte ett omöjligt och onödigt klagomål från mig, för det ser för jävligt ut. Men vet bär ansvaret?

Har ju själv butik och ibland får man säga ifrån för kunden kan inte begära vad som helst... det går inte att hålla koll och maila när en vara kommer i lager igen ex. Där kan inte kunden få rätt.
Kunden har rätt att reklamera en vara och skicka tillbaka den och snällt få en ny, men det är lagar på det så det är inte heller nån "kunden har alltid rätt" grej....

Kan nån förklara vad som faller inom detta område för jag vill gärna veta...
Jag är kund, på många ställen men jag har inte alltid rätt....
2008-03-24
 17:01:24

Köp problem för 199kr/mån

För att varje avsnitt av varje serie ska kunna fortsätta, och för att filmer över huvudtaget ska vara intressanta och kunna hålla på minst 90 minuter så behövs en liten sak - Problem
Hela seriens avsnitt och hela filmen är uppbyggda omkring ett eller flera problem som hanskas på ett eller annat sätt eller inte alls, men problem är huvudfaktorn i tv.

Varför vill vi hela tiden se andras problem? Varför är det intressant för oss? Om någon bråkar brevid oss i en restaurant, inte reser vi oss och går därifrån eller byter bord, nej vi flyttar oss närmare och spetsar öronen. För när vi kommer hem har vi en historia att skicka till Tjuvlyssnat.se

Jag säger inte att det är fel eller så, jag älskar att höra andras problem men mest för att jag vill kunna hjälpa eller iallafall förstå den människan. Men det bara slog mig... vi betalar för att få mer problem i våra liv.
2008-03-22
 12:21:53

Go away!

image346Första dagen jag har fått sovit ut lite på morgonen och vad händer? Jo påskgubbar står utanför och plingar på, höga på godis dom vet att dom ska få äta när de är klara...
Dom plingar bara en gång men sen ser jag skuggor emot min vägg så jag tittar upp bakom gardinen för att se om det var dom "DÄR!!!! HON ÄR HEMMA!!!!!" *pling*  *pliiiiing*

åhh...

Jag lovar att dagens påsksnyltare har en liten fickdator med sig så de kan skriva in vilka dörrar som inte öppnade så de kan gå tillbaka fler gånger under dagen och försöka...
MAJGAAD jag är fångad i mitt eget hem... skulle gå ut i boden och hämta slippapper, men hörde småungarna så jag vände i dörren.. åhh..

Don´t get me wrong, jag gick själv sådär när jag var liten och vet hur det är. Men dagens mammor har inte riktigt lärt sina ungar rätt nu tror jag för de säger nog. Gå ut och be om godis nu...
På min tid gjorde man teckningar som man gav alla som öppnade och hade de något till oss så fick vi. Nu så direkt när man öppnar dörren så står de där med korgen/påsen/väskan helt öppen som att det bara är för mig att gå in och hämta godiset...

På halloween kom de och jag öppnade, hade bara jättelite godis att ge dom så de fick det men jag sa till dom "Det var så lite så ni får kasta lite toapapper runt mitt träd härute med" De tittade på mig som att de sett ett spöke, troligtvis har inte deras morsor även där talat om vad Bus eller Godis betyder, de förväntar sig bara få godis när man säger så....

SUCK! Ljuva 90-tal kom tillbaka.....
2008-03-19
 18:27:58

En dag på landet

image345Ute och åkte idag till Blixterboda, hälsa på Yxsjö, Joker och Hamlet. Sen påvägen hem åkte vi till Rya bygdegård och kollade lite (går aldrig att bara kolla) och jag var vääääldigt nära att köpa den stooora fina väggklockan som hängde vid draksakerna och det.
Den måste ha varit minst en meter lång, och jag som är smått besatt av klockor stannade upp en stund och bara dreglade lite... men jag kunde låta bli.
Det blev en stationsklocka istället som satt på väggen intill! =) Haha...


2008-03-18
 15:41:30

Linde ur Up-My-Ass perspektiv

Igår kände jag att jag var tvungen att gå tillbaka till lappen som satt på en vägg på stan, MÅSTE fota för det var en så underbar text på den. Sen åkte vi till Fyndhuset vid Lidl och tittade, hittade massa kul men tittade bara. Massssssa tyger jag ville slicka på och få ta med mig hem, men köpte tillslut bara en stuv i svartvitt skotterutigt tyg.

Sen satte jag upp min pendelklocka i köket, tänkte vänta tills jag får klart köket men det blir nog inte riktigt ännu och ville så gärna sätta upp klockan.
Och idag så åkte vi ner och åt baguetter på tresjuan till lunch, och innan vi gick ut så köpte jag en lakritspuck, glass alltså och när jag börjat äta den så kände jag att jag verkligen inte var sugen (har köpt två paket varje gång glassbilen kommer) så när vi gick in på Styx så gav jag hon som äger det, min glass! =) Hon älskar med den.
Tittade sen på bröstsköldarna... har länge velat köpa och prova så det fick bli en söt fjärilsformad med isblå kristaller på, jag och stefan hade pratat om att åka till Örebro och impulspierca oss, jag vill men inte han.
Köpte en labret, ska försöka stoppa i nåt i läppen om jag lyckas. Saknar den lite och hålet finns ju kvar...

Sen bar det av till Hemligt, har inte varit där sen öppningsdagen då jag vände ganska snabbt när jag märkte hur de tittade snett på mig. Jag hade ingen aning om att man var tvungen att se ut på ett visst sätt för att handla på vissa ställen?! Hittade fina saker och fastnar som vanligt där det lyser om saker... men vill inte göda en butik med den servicen, jobbar själv med kundservice och Hemligt´s service är samma som Telias service - ikke excisterande.

Sen träffade vi Katja och Ruddan. Och innan det såg vi en man med en bäver på huvudet, men jag fick ingen bra bild så ni får tänka er det själva.
Skulle sen åka hem men stefan stannade av nån anledning till vid ELON - "Du gillar ju att titta här inne" Ehm ja... sen när har du brytt dig? Haha så söt...
Skulle leta på damsugarpåsar till min ultra silencer men det var ju inte det lättaste på den hyllan! Satan... finns det verkligen så många sorter?! Ställde mig och njöt lite vid kaffebryggarna sen gick vi in till köken och tittade.

Sista bilden är från Kiins halvårsdag, mamma hade gjort marängtårtan vi alla älskar, speciellt jag så det sista fick jag sleva ur plåten den låg på. Smidigt, fast jag har lite för liten mun för den stekspaden vi använde.

Bilderna är alltså från upmyass-perspektiv, och för er som inte kan josephine-svenska så betyder det att kameran hänger runt halsen och jag klickar på måfå. Up-My-Ass alltså...2008-03-16
 22:21:03

Miss...

Har inte haft nån anledning att slå på datorn idag... =,(
Jo nu på kvällen har jag jobbat, annars har jag bara ritat massa.

Igår byggde jag ihop en tavelhylla som jag har tänkt göra länge. Ska göra en till sen av andra halvan som blev över när jag kapat en bred planka! =) Idag betsade jag den i favvobetsen Mörk Ek, tänkte olja den men det blev inte så, kanske gör det en annan dag istället. Men den är bra som den är.
Cissi och Ulf kom hit en sväng medans jag pysslade, eller jag skulle just sätta upp hyllan men insåg att min slagborr var borta så jag vilade en stund, sen när de skulle gå hittade jag borren så jag kunde sätta upp hyllan ändå!

Och igår fick jag ÄNTLIGEN de rätta vaserna jag väntat på, fick fel färg när jag beställde dom så jag har väntat länge på att få sätta upp vaserna, de är så fiiina!
Och i Fredags så plockade jag äntligen ihop en tavla som jag planerat länge, men nu fick jag hjälpa att hämta lite regel så jag kunde bygga ihop en ram och spänna upp canvasen på! Det blev en måttanpassad tavla som ska sitta ovanför tv:n, kanske blir det den jag målar hundkex (hundkäx egentligen) på, vet inte ännu. Har bara grundat den svart än sålänge. Penslade ut färgen och skulle sen rolla som jag brukar, men hittade inte handtaget så jag fick rolla för hand! =)
2008-03-15
 10:04:17

Sluta analysera, Helgon-töntar!

image288
Helgon.net har inte ändrats ett dugg sen man satt där förr!! Det är helt otroligt vad de sitter i forumena och letar på inlägg som de kan kommentera som inte ens har något med frågan att göra.
Jag lade in en fråga om att jag sökte en låt, råkade lägga den i fel musikkategori ibland alla 1000 olika genrer som finns uppdelat bara med gothaktig musik. FÖRLÅT

Fick iaf en kommentar att det inte var rätt kategori.... men suck. Bry dig inte om det, jag frgade bara en fråga om nån kände till vilken låt jag sökte. PASSERA!

Samma som:
-Hej, får jag sätta mig här?
-Nej jag har en pojkvän redan.

ehm...
2008-03-14
 14:35:32

Deep in the heart of your sins...

Det fick bli en tripp till Mejk helt alena, 3 av 3 nobbade mig... =,(
Men jag hittade lite och låtsades inte se skylten "Alla tavlor halva priset, röd lapp gäller" för jag vet att den avlånga med en stooor kalla på är med där...

Men jag köpte ramar som jag skulle, bunkrade upp med pappassietter så jag kan måla, hittade ett nytt skärp fast köpte två, de kostade bara 29,50 så då kan jag byta av,ångrar att jag inte köpte det rosa med...
Ny duk till bordet i vardagsrummet och eftersom jag för tillfället är hott på silver så blev det 3 fina ljuslyktor i glas med silvrig insida. Och när jag gick till kassan så ropade Jenka och Shake på mig så det gick inte att avstå...
När jag kom hem damsög jag soffan och Thea vart rädd och hoppade direkt ner i piedistalkorgen brevid, och sen såg hon naturligtvis att jag tog fram kameran som hon älskar så hon var tvungen att apa sig lite som vanligt! =)

Dagens "Ahaaa" - Om man suger på nonstop godisarna (de riktiga, inte de pastellfärgade) så smakar faktiskt utsidan fruktigt!
2008-03-14
 12:23:05

Omg äntligen - världens finaste...From Autumn To Ashes - Autumn´s Monologue
2008-03-13
 18:17:17

Come on beat my ass just for fun!

Pärldag med sex and the city, kan det bli bättre?

Bilder från mobilen:


2008-03-12
 15:16:44

Förlåt min älskade Zombie...

image267

OMG! I allt ståhej så har jag ju helt glömt bort några av mina gamla favoriter i spellistan!!! Hur? Varför? Satt och hade absolut inget att tänka på (säkert...) och kom då på, mina älsklingar Rob Zombie och Spineshank?!?! Och Mudvayne!! åhh...

Jag känner mig hemsk, men har nu tillägnat min arbetslösa dag med dom... *mmm*2008-03-12
 07:33:35

Here fishyfishy

Jag vaknade idag med världens konstigaste tanke (till skillnad från vilken da?)
Jag kom att tänka på hur de testar rakhyvlar? Alltså har dom medarbetare som testpersoner, eller har dom riktiga testpersoner i labbet? Det kan ju inte funka med nåt plastben som är stickigt...
För på nåt sätt måste de ju testa hyvlarna så de kan säga att den ena är bättre än den andra, att ex de pulserande får med sig mer hår vid rakningen, de måste ju veta sånt?

De kanske har ett helt lager med håriga plastben... hua!

På zoo igår såg jag en så fin eldbukssalamander, de är så fina! Ville naturligtvis ha en men jag får komma och kika på dom hon honom istället! Tillsammans med dom gick även en ny fin sak, en slags fjärilsfisk som hade jättefina fenor och ovanifrån såg den ut att ha vingar Som en flygödla som landat i vattnet.
Såhär såg den ut Fjärilsfisk - Gillar läskiga saker..

Dags för resten av bokföringen!

Edit: Nooooooooooo äntligen har jag hittat namnet på en film jag såg för ett tag sen på tv, men den går inte att hitta nånstans! Vill så gärna se den igen!!! =,(
2008-03-11
 15:04:49

100% aslång!

ÄNTLIGEN!!!!!!!!
Nu har jag ett riktigt vardagsrum känns det som, inte bara ett rum som inte går att använda. Jätteskön soffa, med ryggkuddar som bomull! Nu saknas bara lite tavlor på väggarna och mitt fina väggklistermärke. Ska måla egna tavlor som passar in tror jag, och bygga ram till, så blir allt i den storleken och formatet som jag vill ha.

Ska så fort jag kan beställa det andra 2-packet armstöd innan de ändrar det på nåt sätt så jag kan göra en 4-sits + fotölj om jag vill nångång.

Men titta min jättelånga skönhet!!

  
  

Billybokhyllorna fick hamna på var sida om den tillfälliga tv-bänken som är min hallmöbel =)
Jag ska försöka hitta nån snygg, vit, högblank tv bänk. Men pengarna måste sparas först!

Dags för ett besök på zoo senare idag, måste köpa mer mat till mina bäsar. Vill göda upp min pilnäbb lite mer nu så han blir som den första, de är så fina.
Hoppas man bara som vanligt inte hittar nån ny fisk som man bara "måste ha" jag och tuffa fiskar är som en fjortis med en ny sorts läppstift!

2008-03-10
 20:52:45

Idag är en dag, dagen då dagen äntligen kom.

Dagen började ju inte så bra, men jag kysste de tankarna goodbye och gick en sväng på stan med Stefan. Vi skulle kika på en keps men butiken var ju stängd som vi skulle till.
Så vi gick och handlade och sen åkte vi hem och lagade mat, det blev limekyckling-gryta med missbildad couscous. Hahaha! Men kul var det.

Ha en ny favomix av färger, lila/svart/vit/turkos, galet men fint


Och jag åt mitt absoluta favogodis idag!!! Jag ÄLSKAR Hallon/Lakrits!!!


Har en rolig dag i telefon imorgon att se fram emot, och om jag är på bra humör så blir det nog bokföringen imorgonbitti med. Måste komma ihåg det!

Känner mig pysslig igen, vill börja göra iordning på uteplatsen nu, hann ju precis lägga stenplattorna innan det blev vinter, nu ska hittas en gammal möbel att sätta där. Sen sätter jag ut en av de gamla lagerhyllorna emot väggen och fyller sen med växter i hela den och blomsterarrangemang!
Mina tulipsar är på väg nu iallafall, är så nyfiken på de svarta och hybriderna.

  
2008-03-10
 11:05:51

Obsess much??

image253
Åhh... klockan 10.03 plingade det på dörren, min soffa!! =D
Fast.... jag fick bara en del... resten ligger i Örebro och väntar på att sista delen ska inkomma.

Men det skumma är, det stog att denna gång skulle ben och armstöd komma men jag fick divandelen, så nu är jag osäker på om det överhuvudtaget saknas ett kolli där i Örebro... suck...
Men ja... jag har ju väntat i ca 7-8 veckor så vaff*n

Åsså krånglar ftp:andet idag...
Men posten var rolig, och sen har jag gjort ett snyggt hänge idag som jag inte tänkt på innan att testa med mina klo-berlocker jag har. Bara hänga i en kedja!

 
2008-03-09
 19:28:52

Avkommor

Min älskade lucifer ville testa Kiins nya stol så det fick han ju göra, det gillade han för då ser han bättre in i akvariet. =) Och på tal om det så har alla mina bäbisar blivit stora, eller iallafall scalarerna, en bäbis syns på bilden. Och malarna i stora akvariet håller på och växer de med, de är så söta! Saknar min fina Sluggo som bor hos Stefan nu...

Toan smög in där för att visa vad fint det är, jag vill inte sätta riktig belysning, trivs att ha golvlampa i badrummet!!!!!


  
  
2008-03-09
 13:39:54

Idag - städdag, Imorgon - soffdag

Äntligen kommer min soffa imorgon!! Kanske jag slipper sitta vid datorn så mycket! Fast ja, det finns ju en anledning att sitta där nu med ;)

Städdag hela dagen, så min soffa får komma till ett fint hem! Jag hoppas jag lyckas plocka ihop den själv, vill inte ha hjälp. Jag lyckades ju faktiskt få ihop min baby, mitt massiva ekbord och alla 6 stolarna, det roligaste var att sen vända upp bordet... ojoj, men med lite j*vlarinamma så gick det.

Sitter och väntar på 3 filmer som ska komma ner, men jag hoppas verkligen på att D-Wars hinner komma ner idag, jag vill såå gärna se den!!! Har längtat så!
Nej nu måste jag damsuga lite, sen blire nog lite mat. Är jämt hungrig ju...Min nya fina trasa! Och btw, lämna aldrig en trälimsflaska i närheten av mig!

Edit: Filmen är nere, bara minuter efter jag började tanka!! weehooo!
The taste of you inside my mouth remains, but still I´m hearing
There´s no love...
2008-03-08
 16:23:18

På Brodalen är grått samma som blått

En förhållandevis tråkig dag till att börja med, tvätt i massor att ta hand om. Men jag slängde i en maskin och sen pös jag till huset och målade lite. Jag, bror och Kiin på bilderna, och en liten skymt av mamma/farmor.

Och på 5:e bilden så ser ni låten som var på radion, himla bra låt!

       
  
2008-03-07
 21:18:50

Sadist, eller bara född med fel kön?

image230Jag har tänkt länge på varför en kille släpar tungan i backen för en pantad blondin när han frågar "Vill du ha en drink?" och hon svarar "Jag har hemligt nummer, men du kan få mobilnumret!!"
Ju större ögon och förvånad min hon har, destå bättre. För då kan man säkert sätta på henne och sen gå utan att känna samvete efteråt, hon fattar väl ändå inte vad som hände.
Men sen då, om nu killen får känslor för henne. Hur smart förhållande kan det vara? Efter ett tag så kommer den känslosamma killen fram i honom och visar med all sin kärlek vad hon betyder, han ger upp allt för henne och avgudar henne. Ser henne med en gloria, köper rosor för varje vecka de vart tillsammans.

Men en tjej som konverterat till äkta IQ badboll, kommer nog troligtvis att få leta länge efter de bortblekta hjärncellerna, säkert inte heller hitta alla igen.
Så varför sätta er i den sitsen? Innerst inne är ni killar så mjuka och fina på insidan, men badbollarna gillar bara de hårda machograbbarna som ni lyckas vara i början. Varför lägga på ett spel och låtsas redan ifrån början?
Det är som om vi tjejer stoppar inlägg i bh:n som gör tuttarna dubbelt så stora, och sen träffar någon en kväll, går hem med, lyckas kasta undan inläggen lite snyggt. Men sen då? Ska du i ett långvarigt förhållande fortsätta med att ha inlägg och kasta undan när det blir intimt?

Sadist, eller bara född med fel kön? Det kan jag inte svara på, men ska du vara sadist så se åtminstånde till att utnyttja fördelarna med det medans du ändå ljuger...
2008-03-07
 14:21:41

Impuls

Dagen började med jobb, sen fick jag tid över innan postning så jag satte mig och pluggade lite, har ett kontor jag inte riktigt får ihop rätt med möbler osv... suck..

Sen åkte jag ner på stan, med en kaffe i hand gick jag och postade sen skulle vi ju naturligtvis besöka den nya klädbutiken phe23 och javisst... jag hittade ett par skor, men just dom fanns bara i högsta storlek 36, så det fick bli ett par andra som jag även tittade på. Behövde verkligen nya skor så det fick bli en ja-nej-ja-nej-okejdå. Efter lite finlir från mig fick de lite färg oxå! =)

     
2008-03-07
 10:00:10

Killar får inte säga Jag älskar dig, utan att vilja något mer

Den som står ut med detta är värd en medalj, detta är precis jag! =)

En tjej ~15 och en kille ~17 sitter och pratar förtroligt.
Killen: Asså, jag älskar dig verkligen.
Tjejen: Men va fan har du gjort nu då?
Killen: Va? Ingenting! Jag älskar dig, är det nåt fel på det?
Tjejen: Ja, när man säger det! ... Vad fan har du gjort? Nåt måste du ha gjort när du säger så ju!
Killen: Men du säger ju så hela tiden! Varför får inte jag det?
Tjejen: För att du är... kille. Såna är liksom inte lika känslosamma. Asså, inte för att du inte är det, men asså, vi tjejer har liksom lite mer känslor typ. Och ni är asså lite mer... ja... liksom "I am gangsta" typ... Äsch! Ska vi göra slut i stället?
2008-03-06
 19:22:52

Blåsigt och kaffe lutandes emot vårdcentralen!

Ja planerna gick inte som de skulle idag, men det löste sig ändå. Minns att jag skickade iväg ett meddelande tidigt imorse sen hade jag svårt att somna om, men jag borde ha somnat ändå för jag minns inget! =)

Vandrade i skogen en sväng, så himla fint väder!
Sen åkte jag till estet och drack kaffe med Siv och Andrea, träffade kaffetanten som äntligen fått fast jobb i skolans cafeteria!! Sen bar det av till stan, träffade Anna och Kiin, gick ner till strandpromenaden och fotade massa. Det blåste en hel del idag men jag har 3 lypsyl här hemma så jag är förberedd!

Sen hittade vi en butik, eller lokal kanske, som hade massa roliga vill-gå-in-och-titta-på prylar. Kanske ska bli loppis eller till auktion, men min första reaktion var POTTERY BARN!!! Jag önskar så att det fanns här... =,(

                     
2008-03-05
 21:01:10

From green to red our day pass by...

Trots att jag har ett ganska fritt arbete så är mina dagar planerade som ett schema för att hinna med och komma ihåg allt som ska göras. Även när det inte är arbetsrelaterat...

   

Galet vad långt hår jag hade för ett år sen....


Imorgon
Träffa CissiLalia kl 09.20 på busstation, fast först hämtar jag en springkaffe på 37:an, vandra runt i 40 minuter = latja med kameran. Kl 10.00 går jag ner till vattnet och plockar ännu en gång fram kameran.
Cissi ringer mig när hon är färdig på ams, då går vi till Estet och hälsar på alla roliga esteter och självklart Siv och Andrea. Dricker en kaffe, snackar skit. Runt lunch går vi till 37:an och fikar på kaffe och baguetter.
Känner jag mig och Lalia rätt så går tiden därinne, så det blir lagom att hon åker hem med en buss och jag hoppar på min cykel hem igen!
2008-03-05
 16:19:38

Staden mellan broarna...

En tripp med kameran på strandpromenaden idag, det känns så fånigt när man är själv och flabba upp den stora kameran, så jag drog med mig mor.
Det underbaraste på hela promenaden var när vi kom till ett ställe där isen låg väldigt tunn på vattnet och blåsten tvingade i vågorna under isen, det lät..... ja bara underbart. Skulle kunna ha suttit där och bara lyssnat...

En liten hälsning på bröd och chokladbutiken oxå innan hemgång, bästa butiken i hela Linde för tillfället. Jag blev himla sugen på att testa hallonchokladen so finns på en bild, men jag avstod.


                                   
     
2008-03-04
 22:23:40

vad heter det.... heter det...


image151Jovars, nu blev det sprätt på tankarna igen. Det är helt galet hur jag kan få tankarna att skena iväg av att bara titta på något, en sak, en bild... denna gången fick jag andnöd av denna underbara plats.
Att sitta i en sådan, vid rätt tillfälle, med rätt person - jag som inte vill gifta mig skulle nog säga ja direkt till ett frieri.

Jag vet inte vad det är med det som gör mig så knäsvag, jag bara älskar det.
Fast inte med fler runt omkring, utan ensamt. Trots att jag älskar brunt så skulle det nog inte passa där, det ska vara en form av grön eller svag turkos/ljusblå blandat med vitt.

åhh..


Det var aslängesen jag lyssnade på Johnny Cash men nu när jag tittar på Walk the line så har jag faktiskt saknat det lite :)
2008-03-04
 10:01:46

Bästa känslan i världen idag...

... om jag fick den frågan idag så skulle jag svara att ligga emot någon som andas en i nacken... det ÄR underbart! Saknar det så...
2008-03-03
 18:49:27

Ingen vill veta vart du köpt din tröja...


image150
Äntligen nytt tagentbord, ändå sitter jag här och trilskas med det gamla skräpet! Kommer sakna det... Fast jag köpte ändå en kusin till denna så det blir ju samma..... blod... eller ja ehm, krets?

Har länge behövt nån ny tröja, en sån jag älskar, alltså liten och tunn precis som mig. Hittade idag på Titt-In för 59.50 så japp det fick det bli!
Min glädje har kommit tillbaka lite, tack J! :)
Har absolut en ny favosida Creatures in my head

Nej nu blir det kaffe å mer film!
2008-03-03
 10:53:38

Reklam - Varför?

Måste skriva ner medans jag kommer ihåg, innan helgen ringde Lokaldelen upp mig och undrade om jag ville göra reklam för mitt företag på deras websida, med logo, HELA 10 sökord att nå mig på och en länk som tar en direkt till butiken. För /endast\ 3700:-
Javisst, naturligtvis måste dom oxå hänga med och vill ju ha in pengar, de lär inte gå runt på att skicka ut gratiskatalogen.
Vi talade en stund om just mitt företag, hon hade en kollega som gör egna halsband och efter att ha nekat hennes förslag till reklam så talade hon vänligt om att hon skulle tipsa folk om min sida, för den såg jättebra ut.

- Så det samtalet kostade HENNE 3700:- istället, och jag får min reklam ändå! =)

Jag har bestämt mig för att en dag göra allt med vänster hand, btw. Fast det vore roligare att göra med någon mer.

Mitt tagentbord idag, enterknappspenisen har nu lossnat så jag får sätta dit den när jag ska trycka, den lixom följer med fingret upp efter varje tryck. Och nu är det bara V och I som sådär onormalt står upp, de andra miffona är nertryckta mer... HL Data - here I come!

  


2008-03-02
 15:41:19

Male or not to mail

Dagen har bestått mest av jobb, In Flames, Metallica och korvgryta.
Har spring i benen numera och vet inte riktigt vad det är dom vill, dom vill hitta på något nytt!

Idag åker Max hem, hoppas han känner igen sina nya vänner nästa gång han kommer tillbaka.

Mitt tagentbord har klappat ihop helt, enter-knappen ligger brevid så jag trycker på den lilla minipenisen som sticker upp itsället, bokstäverna V, N, O, I och Y funkar bara varannan eller vart fjärde gång. V är värst för den måste jag använda hela tiden i jobbet... suck*

Söker något jag inte hittar, frustrerande och omättligt.
Det måste finnas en anledning till att MALE går att kasta om till LAME.