2008-12-26
 09:38:26

Ingen bra jul... X(

Äntligen har jag pressokaffe till min kaffepress, provar det nu och det smakade bra. Hade velat haft mellanrost istället för mörkrost bara...Vill berätta om min inte så lyckade julafton...
Natten till den 24:e så la jag mig med huvudvärk och efter en timme ungefär så hade jag jätteont i magen och la mig på soffan för att inte väcka bejb. Sov väldigt dåligt hela natten och när Jens kom hem på morgonen och väckte mig så var jag fortfarande dålig. Mådde illa och hade huvudvärk.
Jag kände att jag inte klarade att han skulle äta frukost osv så jag hoppade i badet, men bara tanken på att han satt och åt gjorde mig 1 sek ifrån spyfärdig...
Jag badade sen ner i säng direkt, Jens fick fira våran jul själv med att åka till alla ställen vi skulle till. Jag hade verkligen sett fram emot det, köpt kläder och så....
Runt 17-tiden när jens kom hem igen så var jag såpass att jag kunde vara vaken, kände mig lite bättre.

Gick upp och klädde på mig, borstade tänderna och gjorde mig klar för oss att öppna våra julklappar! =D

Jag fick en fotobok, färgpennor, en gjutjärnspanna (!!), strumpor, teer mm och Jens fick ett schackspel han önskat sig, en kamerablixt, vantar, färger, en klocka mm... och vi båda fick ett paket ifrån tomten (Jens) vilket var den bästa julklappen i år!!


En riktig stjärnkikare!!! Jag blev så glad! =)

Sen på morgonen efter så var jag frisk, då var det bara allt i skallen som inte riktigt hängde med när jag reste mig upp och sånt. Jens kom hem ifrån jobbet och sa till mig att vi skulle gå ut med kamerorna innan vi gjorde något annat så det var bara att lyda och klä på sig.

   Sen åkte vi till Orminge och gav Pernilla och Mimmi sin julklapp:

  2008-12-22
 12:58:14

7:am fo´evah

I söndagsmorse åkte vi till stan med våra kameror och fotade lite. Jag har inget komplett stativ ännu så ca 96% av mina bilder fick jag kasta. men här är några iaf:

Sen åkte vi och hälsade på sötingen Elliot, hur han än gör så ser han alltid ut som en gammal man. =)

2008-12-18
 09:31:13

Så fil och så fisk!

Var ett tag sen jag skrev nu så jag ska försöka uppdatera lite med vad som händer.

Vi har bakat pepparkakor!!! =D Det var jättekul och som vanligt så blir de tunnaste godast.

  
  
  


   
Dagarna rullar på utan att man märker av det nästan.
Det är helt sjukt kort tid kvar till jul. Vi har båda jobbat ganska mycket så vi gör inte
så mycket annat just nu. Jag var en sväng till Forum med Pernilla och
fikade och handlade julklappar. Det var jättekul, vart mer pank men ja..

NUTID

Igår fyllde jag 24 och det var en underbar dag hela dagen! =) Först ringde mamma och sjöng för mig, sen vaknade jag till och gick upp då låg ett sött kort brevid sängen från min älskling. Sen gick jag upp och jobbade lite - hem, duscha, hoppa på bussen till sickla och köpte förnödenheter, hem igen - äta. Sen åkte vi och köpte en julgransfot, sen vidare till Bauhaus för att kolla på granarna där men alla var fula. Så vi väntade tills vi kunde gå till Älta IP och kolla där. Vi hittade en jättefin som vi köpte, vi är båda väldigt nöjda med den. =)

Först klä granen, sen öppna presenter!!

    


Jag är såååå glad över mina presenter!! Jag fick två kalligrafiböcker (feta!!) och totalt 14 Paper Blanks!! Jag har sagt flera gånger att jag vill ha alla dom - men visste inte att han skulle ta mig seriöst! =) haha. Nu behöver jag aldrig mer tänka på att behöva köpa ny anteckningsbok! De är helt underbara allihop!
Sen fick jag ett årskort på Fjärilshuset, det var verkligen pricken över i:et.

Tidigare på dagen fick jag en snöglob och en jättesöt nalle, ska fota globen mer sen.Älskar dig min blomma!
2008-12-08
 22:50:23

Julmarknad!

Igår fick jag äntligen mitt hår avklippt! Älskade Ida hjälpte mig att klippa bort längden och sen klippa upp, jag är jättenöjd. Nu vill jag bara färga det också.

  

Idag åkte jag, Jens och Mimmi till stan för att julhandla. Det var kul, vi tittade i många roliga butiker och jag hittade en klapp till en kopparbergare (!! =P) och sen bara en liten sak till mig själv som jag får roa mig med när jag är hemma själv hela dagarna... =,( Nerå..
Jag testade brända mandlar för första gången på julmarknaden på plattan, det var jättegott! Sen åkte vi till BO:X och köpte massa pepparkaksformar till vårat bak snart.

  
  
  
  

Sen hittade jag ett te jag velat köpa ett tag, Turkoskt Äppelte som är ett pulver som man bara blandar med hett vatten. Det var gott, smakade lite som varm äppeljuice. Testade även ett Lakrits/Hallon te men det var en besvikelse.... luktade så sjukt gott men smakade väldigt lite av det! =(

  
  


2008-12-05
 10:23:12

Forget about the BAMBOO!!

En rolig Torsdag, vi gjorde en väggmålning på väggen vid sängen.
Jag ville ha en bambumålning på min vägg om jag skulle flytta till egen lägenhet förut, men sen blev det inte så och nu sitter den på vår vägg ändå =)Resultatet:

Och vad gjorde Lucifer medans vi målade?

Måste bara visa vår fina och smarta diskborste =)

2008-12-02
 11:42:52

Wiiiiehooooo

Underbar dag igår på många sätt men främst för att min älskling hittade Samson & Sally till mig som jag väntat på jättelänge att få se, så vi tittade på den innan vi gick och la oss! Den är UNDERBAR!!! ♥

Min älskling är underbar, jag älskar dig så!