2008-08-20
 20:20:43

Bussar är fina djur

Hjärnverksamheten har av någon anledning dragit igång ordentligt igen.

Kom att tänka på en rolig sak nyss när jag kollade på ett klipp om Nibiru - planeten "of the fallen" som ska krocka med jorden 2012. Just årtal har man ju hört ganska mycket om under alla år, att massa olika saker ska hända pga både det ena och det andra.

Men lite kul är det ändå, för vem vet hur många år sen så satt det en kines som förutspådde jordens levnad under många år och såg allt som skulle hända, bl a så stämde ju titanichändelsen in där med vad denna kines "såg" och det verkar ha varit fler händelser men jag minns dom inte nu.
Men sen vart ju även denna vise man gammal och livet började rinna ut, men han ville göra klart iallafall fram till år 2000, vilket han gjorde. Efter det finns inga fler anteckningar från denna kines, almenackan han gjorde tar slut på år 2000. Många många år senare sitter vi där och börjar närma oss året 2000 och någon nämner att faktiskt den kinesiska almenackan slutade på detta år, berättar det vidare och det sprider sig snabbt runt jorden och skapar en stillsam panik. Om denna vise man var så vis och förutspådde så mycket som faktiskt kunde stämma lite in på vad som har hänt, så varför skulle inte han ha rätt i att jorden helt enkelt inte finns mer vid milleniet?
Självmordsbombare och sekter försöker visa det rätta tillvägagångs sättet för detta. Tidningarna börjar tjäna mycket pengar på att dra ihop mer och mer historier på detta, som i sin tur gör jordens befolkning ännu mer panikslagna, speciellt när det närmade sig 1999 - det kanske sista året vi människor går på denna jord. Man sätter på sig foliehattar, bunkrar mat mm.

Allt detta för att denna vise kines bestämde sig för eller helt enkelt vart tvungen att sluta skriva när han kommit till detta år, hans liv kanske rann ut i sanden under tiden han skrev eller just skrivit fram till målet han hade satt på sig själv - att åtminstånde skriva fram till år 2000 om han orkade med det....



Give a comment:

« NAME Save info?

« EMAIL (won´t publish)

« URL

Comment: