2008-08-25
 11:19:17

My goooood BETTY!!!

Snaaaart så...

2008-08-20
 20:20:43

Bussar är fina djur

Hjärnverksamheten har av någon anledning dragit igång ordentligt igen.

Kom att tänka på en rolig sak nyss när jag kollade på ett klipp om Nibiru - planeten "of the fallen" som ska krocka med jorden 2012. Just årtal har man ju hört ganska mycket om under alla år, att massa olika saker ska hända pga både det ena och det andra.

Men lite kul är det ändå, för vem vet hur många år sen så satt det en kines som förutspådde jordens levnad under många år och såg allt som skulle hända, bl a så stämde ju titanichändelsen in där med vad denna kines "såg" och det verkar ha varit fler händelser men jag minns dom inte nu.
Men sen vart ju även denna vise man gammal och livet började rinna ut, men han ville göra klart iallafall fram till år 2000, vilket han gjorde. Efter det finns inga fler anteckningar från denna kines, almenackan han gjorde tar slut på år 2000. Många många år senare sitter vi där och börjar närma oss året 2000 och någon nämner att faktiskt den kinesiska almenackan slutade på detta år, berättar det vidare och det sprider sig snabbt runt jorden och skapar en stillsam panik. Om denna vise man var så vis och förutspådde så mycket som faktiskt kunde stämma lite in på vad som har hänt, så varför skulle inte han ha rätt i att jorden helt enkelt inte finns mer vid milleniet?
Självmordsbombare och sekter försöker visa det rätta tillvägagångs sättet för detta. Tidningarna börjar tjäna mycket pengar på att dra ihop mer och mer historier på detta, som i sin tur gör jordens befolkning ännu mer panikslagna, speciellt när det närmade sig 1999 - det kanske sista året vi människor går på denna jord. Man sätter på sig foliehattar, bunkrar mat mm.

Allt detta för att denna vise kines bestämde sig för eller helt enkelt vart tvungen att sluta skriva när han kommit till detta år, hans liv kanske rann ut i sanden under tiden han skrev eller just skrivit fram till målet han hade satt på sig själv - att åtminstånde skriva fram till år 2000 om han orkade med det....
2008-08-19
 19:19:27

Life is what the future brings!

Stresstålig är jag verkligen, men det börjar kännas av lite fysiskt.
Igår jobbade jag till strax efter 00.00 och hade jätteont i vader och rygg när jag la mig.

Lite uppdateringar:
Har under en tid (två veckor kanske) sökt jobb i sthlm ifall det skulle bli aktuellt med en flytt, så förra veckan ringde en rekryteringsfirma upp mig och ville jag skulle komma på intervju, den gick jättebra och jag skulle komma tillbaka dagen efter för en intervju med chefen där. Åkte dit och fick en tid att åka till ett företag som sökte säljare - redan på fredagen skulle jag vara där. Den intervjun gick oxå jättebra, hon var mäkta imponerad av min bakgrund så allt lät jättebra, om de var intresserade av mig så skulle de ringa upp mig i början på denna vecka för en andra intervju.De ringde igår på tåget, de vill ha mig på en andra intervju! =) På fredag gäller det!Och iomed detta så har jag ju samtidigt letat lägenhet från och till, men har fastnat för en som ligger några hus ifrån bejb bara - nära till jobb och kärlek! =) Och det är en trea så jag kan ta med mig företaget oxå. Det har tagit tid med banken men vi hoppas få ett ja nu i denna vecka för då tar jag lägenheten. Och då kan jag börja rensa ur här hemma det jag vill bli av med.

Har varit hektiskt ett tag, många möten och fler att pricka av i denna vecka... två imorgon...

Så blev ju Pernilla mamma i Torsdags! =)
Fina bilder by me

Örebro, ännu mer möte...

I don't belong here, I gotta move on dear escape from this afterlife
Cause this time I'm right to move on and on, far away from here
Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I'd hope you might
take me back inside when the time is right

Please understand I have to leave and carry on my own life
2008-08-18
 18:45:02

Varför vill man inte bo här?Mycket har hänt och händer fortfarande, skriver sen när allt är klart istället. Eller ja iaf när jag vet vad jag kan skriva (eller har tid)
Kan just nu bara säga att jag älskar min Jens mer än vad som borde vara tillåtet, mer och mer för varje dag, går inte ens att förklara ♥
2008-08-09
 08:40:24

Whenever you walk by...Dagen började med att jag vaknade att jag var ledsen, jag drömde något, typ att jag å Jens var nånstans och kanske mata nå fåglar eller så, vet inte riktigt vad det var men jag var iaf glad i drömmen. Och jag saknar honom så mycket just nu så jag vaknade och bara grät utan att jag kunde hejda det.
Saknar dig så mycket....

Igår tog jag mig ner till Kris för att fota lite bara, kvällen började på China Garden med lite efterrätt (hade precis mosat i mig kyckling och ris hemma) eftersom man blev bjuden så, wtf, en 54 tack! Det var sjukt gott.Sen ner till loppis och se om det var något att ha, men det var knappt nå folk där då. På hela kvällen var det nog inte så mycket att ha såg det ut som. Vi satt på strandpromenaden och tittade över till området. Där kunde man iaf höra vad man sa =)


Lite promenader på stan och vid vattnet var nog 10 gånger trevligare än det var på området, vad fint linde är egentligen.Cyklarna!! =)Sen eftersom jag vann 20 kr i ett vad och dubblade upp den budget jag hade när jag gick ner så blev det lite godis på ica innan promenaderna fortsatte. Hur länge sen var det inte jag åt sura björnar då!?!? Sjukt gott!
Onsdag kan inte komma snabbt nog, det måste gå!! Jag vill!!
Jag står snart inte ut att sakna dig såhär mycket hela tiden, jag vill finnas hos dig varje sekund av mitt liv. Please make it happen....
2008-08-06
 20:49:04

Why don´t you hear me when Im calling out to you...

Galet.
För två veckor sedan lite drygt, så hände något som gjorde mig väldigt rädd för att vara kvar hemma. Det finns någon som vill mig illa trots att jag inte gjort honom direkt illa, jag har börjat fara för mitt liv och önskar inte denna känsla till någon, den är hemsk.

Dagen efter det som hände så bestämde jag mig för att ta semester i två veckor för att komma bort och för att få annat i tankarna, och det kan man säga att jag verkligen haft. Jag har haft så roligt och ville verkligen inte åka hem, om det inte vore för jobbet och att jag saknade alla hemma så skulle jag inte åkt hem tror jag.
Det liv jag levt under denna tid är precis vad jag vill att mitt liv ska gå ut på, bara roliga saker var eller varannan dag, alltid något nytt att upptäcka.
Jag kan inte med ord förklara hur mycket jag älskar dig Jens, jag vet att du undrar ibland men gör inte det, jag har bara inte hunnit ikapp med allt ännu, jag är väldigt dålig på att formulera mig ibland.
Och Stefan - jag antar att du läser detta ibland, du vet vad jag tycker och jag hoppas och önskar att du förstår mig och slutar göra mig illa, vi vinner båda mer på om du bara slutar och inser vad det är du gör.

Semestern då, jo vi kan ta den i ett bildspel som vanligt, det säger nog mest =)
Först har vi hillevi och valdemar, sen första kvällen hos bejb så blev det yatzymys på ängen! =)ASGARV! Ser du kaknästornet??! =D


Dag två, glass på hög höjd, jättemysigt!Och sen en promenad till utkiksplatsen


Dag 4 var det först städdag, sen bar det av till Moasin där vi köpte så fina tallrikar och skålar mm, dyrt men totally worth it! Sen till en jättemysig tebutik där vi blev varmt emottagna när de märkte hur mycket vi skulle köpa! Haha, det blev 12 teer, en burk sylt och en tekanna. På detta fick vi en burk honung och en till påse te =) De har nog inte sålt så mycket på länge.


ASGARV2!


PromenadBalkongmys


Underbarligheten!


Hur firade vi "månadsdagen"? Jo i bilen! En hel dag med att jaga rätt på två kameror vi skulle ha, Jens en två modeller nyare än min systemkamera och jag en två modeller nyare än Jens kompakt =) Det gick tillslut, efter lite kompromiss så. Och mellan där så hanns det med lite airhockey på Heron som tyvärr nu är min nya favorit!
E-tuna med bara sol och bad typ (mellan allt "klick" "klick" "klick" "klick")
En väldigt lat dag men ack så skönt det var... gillar min nancy-pose på sista bilden.
Orminge.
Innan vi åkte runt 07.00 så gick vi ner till vattnet och satte upp lite förberedande krokar i två träd =) Medans bilen var på verkstan så cyklade vi till en jättefin plats vid vattnet och bara var där, satt och fotade och så. Sen dags för em fika tillsammans med Jack Black. Har skrivit "sjukt gott" i dagboken - det var wienerbröden!!


Nästa dag började på Kreatima och fortsatte sen till Naturhistoriska Riksmuseet där jag hade jättekul =)Lånade bilder eftersom *Caps Lock ON* MIN KAMERA FICK SLUT PÅ BATTERI UTANFÖR INGÅNGEN TILL MUSEET!!!!Senare samma dag blev det donkanmat och på kvällen lockade vi på svanarna nere vid sjön så jag fick hälsa på dom lite, synd att det var så mycket vass bara, annars hade det kunna blitt fina bilder.


Nästa dag, kikade in i en jättesöt butik som sålde bl a Hello Kitty saker, köpte en jättesöt... ja kan inte ens förklara vad det är, en docka som vickar på huvudet och håller i en blomma, aja jättesöt iaf.


Sen Nationalmuseet och klockutställningen!!! =D Man fick inte ta kort på den utställningen, men vaffan det var ju därför jag köpte en ljudlös kompaktkamera!Sen var vi hungriga så vi tänkte vi kunde åka till ett fik och ta en macka eller nåt. Åsså tar bejb mig till Josefina!! =) Så glad jag blev och överraskad. Så sjukt fint fik och skönt att bara sitta där.Merch

Nästa dag: Skansen! ÄNTLIGEN!! =)

Sen till favvo!!


Sen var det dags att åka hem igen till tråkiga Linde, hade det inte varit för katterna och jobbet så hade jag stannat till nästa semester. Hade lite att göra när jag kom hem...Dagens specialare, några av Jens alla 1000 sidor: