2009-09-25
 21:12:43

Underklädesmodell från Irland =)

Nu var det längesen jag skrev känns det som =) Vi har jobbat ganska mycket sen sist, både i studion och med efterarbete vid datorerna.

Vi har inte hunnit så mycket mer - eller jo igår åkte vi ut för att träffa Jens mamma och det började regna när vi började åka, men vi fortsatte. När vi kom till stan så spöregnade det. (Vi åker moped) Vi åkte vidare till Björknäs och när vi var framme där så fanns det inte många torra ytor kvar på oss hahaha, min rumpa var helt mörk på mina rosa mjukisar!
Det var hemskt....

Så lite smygtittar på vad vi gjort:

 

Fortsätter med söta Lilie´s bilder, en mycket duktig artist som bör höras - Lilie´s MySpaceSen kom en tjej till oss som ville fotas med lite Antikens rom - inspirerande kläder. På slutet tog vi ner vår fina studioklocka som fick vara med i bild, vart helt underbart!Tiffany bar upp den där klockan som att den vore av frigolit =)Idag träffade vi en tjej som egentligen bor på Irland men som är hemma och hälsar på och hon behövde lite underklädesbilder till sin portfolio och visst ställer vi upp! Eftersom det var idag vi plåtade så finns inte så mycket bilder men dessa som jag suttit med under kvällen var jag bara tvungen att göra en serie av, såg direkt att det var såhär de skulle bli! =)

 

Caroline var jätteduktig och vi hade jättekul! =)Julia
PUBLISHED: 2009-09-26, 08:44:07 | URL: http://juliaberg.blogg.se/

fina bilder! :) har pengarna kommit in?:)


caroline
PUBLISHED: 2009-09-26, 13:13:21

Va fina dom blev! Ni är jätte duktiga, det va jätte kul att träffas igår! Ser fram emot resten:) KramGive a comment:

« NAME Save info?

« EMAIL (won´t publish)

« URL

Comment: