2009-04-04
 22:16:37

Våren är här!!!

 


Blommorna har varit uppe ett tag men jag har inte riktigt fotat några förrens nu. För två dagar sen så åkte jackan av och kilklackarna på! =) Nu är äntligen sommaren påväg!
Idag har vi sen imorse hjälpt bejbs far att flytta, sen tog vi ut pärlorna (cyklarna) och cyklade i några timmar, shit vad skönt det var!

Igår upptäckte vi till vår fasa att våra kameror to be har höjts i pris väääldigt mycket på den butiken vi tänkte köpa dom i, de har höjts 4000 kr styck!! Pga att Nikon höjt priserna som vi farat för och att dollarn höjs... så nu ska vi rusa till Scandinavian Photo på Måndag och kolla upp dom där istället.Och Lucifer lever på som vanligt här hemma, han har börjat sett att solen kommit fram och blivit lite sugen på att gå ut men det har varit så lerigt så man vill inte riktigt ta ut han i det.
För nån dag sen så var vi på Asian Market och skulle kolla lite, då hittade vi "kattgodis" där som vi ville testa till Lucifer. Det var inte kattgodis egentligen utan något vi människor tydligen ska äta. Det var bläckfisk-snacks, luktade riktigt illa men Lucifer gillade det väldigt mycket! =)
Så har han fått en napp nu, som jag kämpar med att försöka få en liknande bild som jag tog på honom när han var bäbis, med nappen i munnen, men det är inte lätt. Men försöken fortsätter tills jag har den! =)Give a comment:

« NAME Save info?

« EMAIL (won´t publish)

« URL

Comment: