2008-11-05
 18:49:43

So let this life begin...

Den regniga resan till Lindesberg i en hyrd lastbil, den gick fort och ingen av oss minns så mycket av själva besöket i linde, troligen för vi arbetade som robotar och bara packade in alls vi såg i lastbilen. Det var mer grejer än man trodde, vi hyrde en 12m3:are och den mesta platsen tog sakerna, inte pärllådorna...

Var roligt att se att det snöade när vi började röra oss in mot skogarna, äntligen är vintern påväg!!!

  
 

Vi hamnade efter i schemat, vi ville åka från Linde senast 15.00 men åkte runt 17.30 om jag inte tar helt fel. Så vi fick åka hem i mörker, det var lite läskigt. Så var det urpackningen när vi var framme i Älta igen. Trodde det skulle bli riktigt jobbigt med det gick på 1 timme och 45 minuter. Till alla sakerna tog vi icas kundvagnar och till kartongerna hade vi pirran. Tur att det är hiss ända ner till källarvåningen, annars hade det blivit jobbigt med trapporna.

  
Såg lite kul ut med vagnarna =)

Lokalen i stökigt tillstånd, den är väldigt rymlig. Har nu packat upp just där jag ska stå och packa alla ordrar och det är typ de billyhyllorna som är på bilden, måste bara ha en till. Så resten av lokalen kommer vara lager/kontor/pysselplats och det bästa av allt - spelhörna med soffa och tv-spel =)
Måste du pausa i shoppandet? - Sätt dig och spela lite Doom!
  

Lucifer ÄR SÅ JOBBIG!! Fast söt =) Han springer bokstavligen runt fötterna på oss hela tiden och vill bara gosa eller busa, HELA dagarna! Och imorse var han hopplös, han får inte vara i sängen och han smög upp på täcket såfort han trodde vi somnat om igen. Så gör han från det att klockan ringer första gången tills vi går upp.


Äntligen! =)
  

En tripp till Akvarielagret, skulle köpa sand till mina bambusar. Såg jätteroliga fiskar och äntligen en Redtail IRL!
  
  
 

Så har man naturligtvis tid nu äntligen att gå ut och fota igen!! =)
 
  


cissilalia
PUBLISHED: 2008-11-07, 00:18:18 | URL: http://cissilalia.blogg.se/

åh vad roligt att du äntligen hittat lokaler:) skönt att få komma igång igen? å guud vikken söt sköldis:)



Give a comment:

« NAME Save info?

« EMAIL (won´t publish)

« URL

Comment: