2008-03-07
 21:18:50

Sadist, eller bara född med fel kön?

image230Jag har tänkt länge på varför en kille släpar tungan i backen för en pantad blondin när han frågar "Vill du ha en drink?" och hon svarar "Jag har hemligt nummer, men du kan få mobilnumret!!"
Ju större ögon och förvånad min hon har, destå bättre. För då kan man säkert sätta på henne och sen gå utan att känna samvete efteråt, hon fattar väl ändå inte vad som hände.
Men sen då, om nu killen får känslor för henne. Hur smart förhållande kan det vara? Efter ett tag så kommer den känslosamma killen fram i honom och visar med all sin kärlek vad hon betyder, han ger upp allt för henne och avgudar henne. Ser henne med en gloria, köper rosor för varje vecka de vart tillsammans.

Men en tjej som konverterat till äkta IQ badboll, kommer nog troligtvis att få leta länge efter de bortblekta hjärncellerna, säkert inte heller hitta alla igen.
Så varför sätta er i den sitsen? Innerst inne är ni killar så mjuka och fina på insidan, men badbollarna gillar bara de hårda machograbbarna som ni lyckas vara i början. Varför lägga på ett spel och låtsas redan ifrån början?
Det är som om vi tjejer stoppar inlägg i bh:n som gör tuttarna dubbelt så stora, och sen träffar någon en kväll, går hem med, lyckas kasta undan inläggen lite snyggt. Men sen då? Ska du i ett långvarigt förhållande fortsätta med att ha inlägg och kasta undan när det blir intimt?

Sadist, eller bara född med fel kön? Det kan jag inte svara på, men ska du vara sadist så se åtminstånde till att utnyttja fördelarna med det medans du ändå ljuger...



Give a comment:

« NAME Save info?

« EMAIL (won´t publish)

« URL

Comment: