2008-04-11
 12:47:47

You think you´re above me...

Idag har jag vart glad ända sen jag satte på mig strumporna imorse, hittade en vit strumpa att sätta på högerfoten, blir glad av en vit strumpa! =)

Igårkväll skulle jag äta 4 mackor med korv på och upptäckte att herr stormage ätit all korv utom 1 skiva, EN SKIVA!! Så mina mackor såg himla roliga ut för jag delade den korvskivan i 4 delar och lade en plupp på varje macka.... jag SKULLE HA korv på varje!!
Funderar på att börja dricka kaffe med sugrör, om man väl blir van så borde det ju gå. Har gjort det en gång i Örebro med Prisca innan vi skulle börja supa (för det gjorde vi bokstavligen) för på Krämaren hade de bara skållhett kaffe och muggar utan öron! Lycka till när man kommit ner en bit. Så vi bad om sugrör.
Varför jag funderar på det nu är för att jag helt enkelt älskar att dricka ur sugrör!

Hade en fundering idag, känns överskattat att ens säga det nu =)
Ryman ringde och jag började fundera på vad han skulle göra, vad flera skulle göra om jag talade med dom i telefonen och samtidigt gick nerför min trappa och plötsligt hör de en jätteduns i luren och jag talar inte mer. Undrar just hur många som bara skulle säga "Jaha..." och lägga på och kanske prova ringa senare.

Vad betyder urminnestider? När börjar det?

Ok en till...
Vissa serier på tv har man gjort så nära verkligheten som möjligt, ja det gör man oftast ändå förrutom typ vissa händelser som är överdrivna eller så. Men ex Scrubs, när de där ger en felbedömning eller behandlar en patient fel, medecinmässigt alltså så går hela avsnittet ut på hur dåligt det mår över det, eller s poängterar de helt enkelt bara det. Men det kan ju inte bli längre ifrån verkligheten!?
På riktigt när något sådant händer så skrivs det i varje tidning i ca 6 månader frammåt beroende på storleken av felet och skadan som skett pga det. Och i vissa fall funderas det iallafall, på att avskeda personen i fråga, eller iallafall degradera på något sätt.

Kom nu att tänka på den bästa scenen i Scrubs historia:
Carla - "Varför ligger det en pannkaka i besticklådan??"
Turk - "Varför ligger det bestick i pannkakslådan??!"



Lite mobilder



Bild 1 - Jag genade över fotbollsplan, på mitten upptäckte jag att jag kanske inte skulle ha gått där! haha
Bild 2 - Så söt kaktus!
Bild 3 - Den lååååånga stigen i skogen jag inte gått i, den tog aldrig slut så jag vände.
Bild 4 - Jag ÄLSKAR denna vy som man ser när man går via bilvägen till mig.


Too many times I've seen it,
Rip a hole into our friendship
This is how it's been, how it always will be


Jag vill skriva en bok...


Prisca
PUBLISHED: 2008-08-24, 18:17:11

Blev paf när jag sökte på mitt namn på Google och hittade detta :oP.



Give a comment:

« NAME Save info?

« EMAIL (won´t publish)

« URL

Comment: